PekiVar. Racon bileceksin. Bu da eğitim. Eğitim sadece okulda olmaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sadece nasihat verip gideceğim yani..Fahisenin odasina her erkegin,hangi statude olursa olsun,yolu düsebilir.
Bunun egitimle,egitimsizlikle alakasi yok.
Belki kendini anlatacaksin bilmem ben.Sadece nasihat verip gideceğim yani..
Keşke Allah cinselliği yaratmasaydı tükürükle çoğalsaydık.tiksiniyorum bu düzenden..Belki kendini anlatacaksin bilmem ben.
Aseksuellige terfi.Keşke Allah cinselliği yaratmasaydı tükürükle çoğalsaydık.tiksiniyorum bu düzenden..
Içleri fesat kardeşim.Tansiyonunu filan ölçmek istemiştir niye hemen aklınıza kötü şeyler geliyor?
O şekilde çoğalan bir canlı türü var ama hatırlayamadım.Keşke Allah cinselliği yaratmasaydı tükürükle çoğalsaydık.tiksiniyorum bu düzenden..
Fakirlerde bir tür komplekse dönmüş durumda. “Çobandı doktor oldu”, “10-15 çocuklu bir ailedeydi”, “fakirlikten buralara”, “başarı için azim, çalışma vs” gibi jargonların esintisi. 2000’li yılların başlarına kadar bile doktorluğun bir havası vardı ama şimdi yok. Bu zamanda aklı olan adam doktor olmaz.Şimdi diyolar ya genelde Anadolu çocukları doktor oluyor diye. Evet bu iş merkezi sınavlar yüzünden bu hale geldi. Oysa sadece aristokrat ailelerin çocukları doktor olmalıydı. Bunu da fakültelerin yaptığı ayrı ayrı sınavlar ve mulakatlarla sağlayabilirsiniz. Misal bu dediğim yöntem uygulansaydi ben elenirdim. Zaten elenmem lazımdı. Neden çünkü çomarım.
Dedi birisi.Fakirlerde bir tür komplekse dönmüş durumda. “Çobandı doktor oldu”, “10-15 çocuklu bir ailedeydi”, “fakirlikten buralara”, “başarı için azim, çalışma vs” gibi jargonların esintisi. 2000’li yılların başlarına kadar bile doktorluğun bir havası vardı ama şimdi yok. Bu zamanda aklı olan adam doktor
Ben de öyle tahmin ettim. Ama kötü bir son. Rahmet dile sen yine de. En hafız sensin sonuçta.Ne 100 lirasi ya..
Kesin baska bi sey istedi.
Doktorlarin hep bi sizofren halleri vardir..
Beni alintilayip durma.Ben de öyle tahmin ettim. Ama kötü bir son. Rahmet dile sen yine de. En hafız sensin sonuçta.