Ötanaziye bakışınız nedir?

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Ötanaziye bakış açınız nedir?

• Bazı özel durumlarda ancak izin verilmeli

Kullanılan: 0 0.0%
  • Özgürlük olarak görüyorum

• Bilmiyorum, fikrim yok

• Kullanılan toplam oy
    2
Ötanaziye bakışınız nedir?

Karşıyım, cinayet olarak görürüm.
Bazı durumlar dışında desteklemem.
Özgürlük olarak bakıyorum.
Bilmiyorum, fikrim yok

Aslında amerikanın bir çok vilayetinde bunun özgür olduğunu bilenimiz vardır içimizde..Bana soracak olursanız ben buna aşırı karşıyım Ötanazinin farklı tipleri farklı yasal uygulamalara tabiidir ..Ama dediğim gibi karşıyım..

Acidan bikmis biri icin kurtulustur ondan bizim icin hava hos

Haberim yoktu. Aynı konular açmamaya özen gösteriyorum ama arama yaptım görmedim. Olmazsa silerim :/ Üzüldüm.
Açıldı dediğiniz konunun linki var mı?

Uzulmenizi gerektirecek bir konu degil. Sanirim otenazi kelimesinin yazimi ile alakali olabilir : )) Silmenizi de istemedim, galiba yanlis bir anlasilma oldu. Eger birlestirilirse, tum yanitlar tek bir baslik altinda toplanir diye dusunmustum.

Konu linki: http://www.forumsal.net/forumsal-ca...erilmeli-midir-kosullari-neler-olmalidir.html

Uzulmenizi gerektirecek bir konu degil. Sanirim otenazi kelimesinin yazimi ile alakali olabilir : )) Silmenizi de istemedim, galiba yanlis bir anlasilma oldu. Eger birlestirilirse, tum yanitlar tek bir baslik altinda toplanir diye dusunmustum.

Konu linki: http://www.forumsal.net/forumsal-ca...erilmeli-midir-kosullari-neler-olmalidir.html

Sizinki anket değil ki ama :) Bu anket bence bir zararı yok ki.
Evet kelime yazımından dolayı göremedim.
Yine de rahatsız olduysanız birleştirebilirsiniz. Ancak kalsa daha güzel olurdu :)

Her Niyazi hürlük içerisinde olabilir Ötanazi.

Olmalı.

Buyurdu.

Sonuçta her şeyin bir sırası var. Bizi leylekler getirseydi eğer; geri götürmeleri için onları bekleyebilirdik ama böyle bir şey yok. Bu konuya farklı çerçevelerden de bakmak isterim, bunun için bakış açısında değişiklik gerekli, bu da sağlık ocaklarında farklı açılardan bakmayı sağlayan bakış aşısı ile mümkün olabilir.​

Ötanazi de o 'bazı' durumlar harici şakacıktan yapılan bir şey zaten :) (kendi mesleğim için söylüyorum)
Hayvanın ölme olsılığı %99 dolayındaysa, hiç bir tedavi seçeneği yoksa ve ölümü yavaş yavaş katlanarak artan bir acıyla gerçekleşecekse tercih edilebilir veteriner hekimlikte.
Vicdanınıza kalmış; Aylar içinde acı çeke çeke hayattan hiç zevk almadan ölmesi mi,tek seferde ölmesi mi?

Ben bir kere 4. kattan düşmüş bir kedinin çenesi dağıldığı ve yaşasa bile kendi başına yemek yiyemeyeceği ve belden aşağısı tutmayacağı bunun yanında sürekli acı çekeceği sahibine söylenince ötenazi yapılmasına şahit oldum.
Benim Duman'dan 2 ay büyüktü ve ben daha yeni onu sahiplenmiştim.
Adı Şanslı'ydı. İşlem yapılmadan onu öptüm.Gözleri doluydu resmen acısı o kadar fazlaydı. Maalesef bir iğne vuruldu ona ben o kısımlara bakamadım ağlamaya başlayınca bana sorumlu kızdı dışarı çıktım. Bitince sahibi dua ediyordu ben de katıldım sorumlu gülüyordu bize. O o kadar yapmış ki alışmış ama benim ilk ve sondu.

Çok üzücü ama O hayvan için gerekli olan durumdu.
İnsan için henüz ülkemizde yasal değil galiba ama ben acı çekerek ölmektense (yani çaresiz bir hastalık durumunda) tercih ederdim ama intihara girmiş oluyor o yüzden belki etmezdim. Zor bir konu.

Her canlı en son tedaviyi hakedecek kadar değerli.
En kötü ihtimalde bile hayat kalitesini yükseltecek girişimler yapılmalı.

Geri