Osmanlı’da Genelevler ve Dönemin İlk Genelev Patroniçesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Üff utandırmayın beni ya güzel düşünmek istedim puhahah

Konunun meraklısı ne çokmuş kapanmadı bir türlü kjkjkjkjkj

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yeniçeriler Katolik miydi?

Son darbeyi genelevler vurmuş.

osmanlı torunuyum diye övünüyorsunuz, osmanlı tarihinden bir habersiniz. yeniçerilerin kurulmasından I.selim dönemine kadar evlenmeleri yasaktı. genelevleri geçtim. başta yeniçeriler olmak üzere ordudaki eşcinselleri tatmin etmek, birlikte olmak için özellikle "civelek taburu" adı altında bir oluşum bile kurulmuştu. açın biraz tarih okuyun.

Atatürk düşmanları bu konuyu iyi okusun
Osmanlı’nın türklüğe nasıl düşman, Arab’ı,farsı ve kürdü türten daha üstün tutmalarını öğrensin

“Lüküs Nermin” ve “Çanakkaleli Melâhat”​

bunlar nasıl pezemek ismi ya

“Lüküs Nermin” ve “Çanakkaleli Melâhat”​

bunlar nasıl pezemek ismi ya

kaymak tabağı servet de kadınlardan biriymiş…
Erkeklerin kadınları hep bir yiyecek ismiyle anması… o yüzden diyorlar galiba erkeğin kalbine giden yol midesinden diye jdjd

Tabiki canım ne demezsin çok saygılılardı yahu bu işin saygısımı olur .
Üyeliğimi sildirmeden önceki konularımda osmanlıda oğlancılık altında mevcut bir konu açmıştım . kısaca o kadar saygı ile yapıyorlarmış ki düşün oğlancılık bile vardı :D
Doğru bugün ismi lpg'liler oldu. Hakları için kol kola girip yürüyenler bile var.

O değil de bu pandemi çıktı ya en büyük zararlardan birisi genelevleri kapatılması oldu. Neden derseniz fuhuş artık sokaklara indi. Bundan tek bir kazanç salyan kurum var o da adli Tıp herhalde. Istatistiklere bakmadım ama babasını DNA testi ile arayan çoktur. Yoksa sokaklarda bu kadar İbnü'l Farabi gezmesi normal değil..!

Geri