Organlarınızı BağışLar Mısınız ?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Organlarınızı BağışLarmısınız ?

• Evet

Kullanılan: 20 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 16.0%
  • Şöyle ki :

Kullanılan: 1 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
niye bi hata mı yaptılar ki :/ özür dilerlerse bağışlarım belki bilemiyorum

Ailemden biri zor durumda ise, yasadigim surece onlara bagislaya bilirim. Vefat ettikten sonra kimse organlarima dokunamaz. Simdi diyeceksiniz ki, zaten vefat ettin, ne farkeder diye. Oysa en cok bu fark eder benim icin, olmus birinin butun organlarini alabilirler, eger izin verirsen. Vucudunu tamamen mahfederler.

18 yasindaydim sanirim Bagisladiigimda, ölünce alsınlar :)))

Ailemden biri zor durumda ise, yasadigim surece onlara bagislaya bilirim. Vefat ettikten sonra kimse organlarima dokunamaz. Simdi diyeceksiniz ki, zaten vefat ettin, ne farkeder diye. Oysa en cok bu fark eder benim icin, olmus birinin butun organlarini alabilirler, eger izin verirsen. Vucudunu tamamen mahfederler.

Bağışlarsanız, farklı bir bedende de olsa sizden sonra onlar yaşamaya devam eder.

Ama öteki türlü? :)

Kan bağışından madalya kazandım geçen :)

Bir şeye imza atmadım henüz ama seve seve. Öldükten sonra ne işime yarayacak ki..

Askerde acemi birliğindeyken sormuşlardı. Zaten doğuya gidiyorum bi de bu gelince garip oldum hayır dedim :D Gittiğim doğuya can kurban gerçi çok rahattı ama yine gitmeden bilemiyorsun. Şu an ise kararsızım açıkçası.

Askerdeyken sormuşlardı. Bende evet demiştim. :)

Kalbim çok vıttırıvızzık, at çöpe.
Karaciyerim bitik, at çöpe.
Böbrekler susuz, at çöpe.
Dalak şişik, at çöpe.
Akciyerlerim hoşşik, at çöpe.

B0I7OS.gif

Geri