orasını burasını açan kadınlar

Konu sahibi son olarak 3688 gün önce görüldü
Ne kadar açtığına değil de açınca tripten tribe grip örtmeye çalışma çabasına kıl ve sinir olurum (:

Bir toplumun gelişmişliği tartıştığı konuların içeriği ile belli olur. Biz hala kadınların orasını burasını açıp kapamasını (Konu başlığına istinaden yazıldı) tartışıyorken zerre kadar ilerlediğimizi düşünmüyorum.

basit ve yobazca bi tabir bence.
neden orasını burasını açan erkekler değil, ya da neden orasını burasını kapatan kadınlar değil acaba.

İsteyen istediği gibi giyinir. Bana aşırı gelen ona normal gelebilir.
Seviyesi bilindiği sürece sadece yakışıp yakışmadığına bakarım

Kendisine yakıştırıp ortama uygun giyiniyorsa sorun yok.

Kadınları kıyafetlerine göre mimlemek de ayrı bir açlık.

Abartmadığı sürece ve kendisine yakıştırdığı sürece istediği gibi giyinebilir kişi.

olmayan beynin testisteronlarında olmasından ötürü insanların düşman nazarlarla bakıp eve gittiğinde hayal ettiği bayanlardır maalesef , kapalı bir bayanı da zihninde açıp dansettiren insanların , tepkisini koyduğu ve aşşaladığı insanlardır maalesef

Neymiş efendim, genelde çirkin, yüzüne bakılmayacak kadınmış.
Düşüncelerinizin çirkinliğinde boğulursunuz umarım!

Ahh canim ya aklıma ayakkabısının topuğu kırılan bayanlar geldi ne kadar da çaresiz kalıyorlar-( ne alakaysa

Abartanlar var ve hoş durmuyor bence çok açmak falan. sınırı olmalı.

Orasını burasını açmak diye diye milleti gözlerinin önüne perde niyetine tül örttürecek konuma getirdiniz. Bu seferde değişik fantezilere meze yaptırdınız.

Orasını burasını açan kadın yoktur, özgüveni yüksek ve kendisiyle barışık kadın vardır.
Şahsi olarak tasvip ediyormuyum hayır, ama bu bana eleştirme ,yorumlama ve zorla empoze etme hakkı vermez.
Neden tasvip etmiyorum ;
Ülkemizde 7 den 70 e %90 bir cinsel açlık ve bastırılmış duygular var. Ne yazık ki bu bakmaktan ziyade vahim sonuçlar doğuruyor.

O zaman yaşasın orasını burasını açmadan direkt konuya girdiren ablalarımız.

Damacanaya, vitrin mankenine, essege, kopege, kaza, bebeklere, kız ve erkek cocuklarina, erkeklere de tecavüz ediliyor.
Onların da mı dekoltelerinden tahrik oluyorsunuz sapık arap zihniyetli çöl bedevileri

O değil de , orasını burasını açan adamlara hasret bu gözler .. Bize de günah .. Açında görek , belki tahrik oluruz ..
Sizlerin ne hissettiğini ancak böyle anlarız

Geri