- Web sitesi
- www.instagram.com
Hahaha ronaldo'ya benzediği için olmuş saydım bennn ncndndndnKimmiş o şanslı sklnslsk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hahaha ronaldo'ya benzediği için olmuş saydım bennn ncndndndnKimmiş o şanslı sklnslsk
Kim o benzeyen kız hiçbir şeyden haberim yok. Adanalı Ronaldo dersen engellerim seni ha sklsjskdHahaha ronaldo'ya benzediği için olmuş saydım bennn ncndndndn![]()
Sesli güldüm manyakKim o benzeyen kız hiçbir şeyden haberim yok. Adanalı Ronaldo dersen engellerim seni ha sklsjskd
hahaha, hayır.
Ya git sahtekar @Süreyya yi sana yar etmeyiz..hahaha, hayır.
Aa Süreyya hep var ama sizin yeriniz ayrı sen kayınçomsun, öbürü zaten kanka dedim........ .d.d.d
Öbürü @Sade gidiyorum ben ne hali varsa görsünhahaha, hayır.
Aa Süreyya hep var ama sizin yeriniz ayrı sen kayınçomsun, öbürü zaten kanka dedim........ .d.d.d
Öbürü dedi sana..Öbürü @Sade gidiyorum ben ne hali varsa görsün![]()
tamam da ben yurt dışına değil, yurt içine getirmeye çalışıyorum.Ya git sahtekar @Süreyya yi sana yar etmeyiz..
Yallah başka kapıya uyanık aklınca yurt dışına kapak atacak..
Evettt yaaa suan paramparcayim sen yine kayinco olarak kaldin.Öbürü dedi sana..
Öbürü @Sade gidiyorum ben ne hali varsa görsün![]()
Öbürü dedi sana..
Kendine git yeni grup kur sen belkide kurmuşsun kim bilir..ama konuşmada sen yoktun ondan... grubu dağıttınız hep ondan oldu![]()
ben akraba ilişkilerine önem veririm. kayınçom olmadan herhangi bir gruba dahil olamam....Kendine git yeni grup kur sen belkide kurmuşsun kim bilir..
Kocanız size lo muu diyor..
ay ne münasebet Sade hanımcım. yükseldi adam listeyi görünce sadece. normalde bana "avrat" der... pls..... zkdjfkfkfkfkfjKocanız size lo muu diyor..
Ay evliliği böyle hayal etmemiştim.. djsjs