Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Matrix filmini anımsattı bu dediğin. Ajan Smith , Morfeus'a insanlığın bir hastalık olduğunu söylüyordu. Oysaki insanlığın negatif yanları olduğu gibi pozitif yanları ve güzel işleride var. Bu kısmı Smith görmezden gelmişti.Darwin ve Karl Marx’ı okuyan adam ve onların ideolojisini benimseyen biri,insana bir yaratıcının yarattığı edasıyla bakamaz.İnsanı zararlı bir hastalık olarak görür.
Bana görede bütün canlılar özellikle etobur olanları tamamen yok olmalı! Ben onlardan daha katı düşüncedeyim ama benim öyle şiddete meyilli fikirlerim yok..mesela Türkiye’ye doğal seleksiyon bir an önce uğrasa ülke kurumuş dallarından kurtulur gelecek nesiller daha güçlü daha faydalı daha dinamik olur.doğanın kanunu bu sürekli yeniler kendini..Matrix filmini anımsattı bu dediğin. Ajan Smith , Morfeus'a insanlığın bir hastalık olduğunu söylüyordu. Oysaki insanlığın negatif yanları olduğu gibi pozitif yanları ve güzel işleride var. Bu kısmı Smith görmezden gelmişti.
Ya kamki şimdi köfte tavuk sucuk vs tükettiğim için bende yok olması gerekenler listesine dahil oluyorum o zaman. Asıl et tüketenler kalsın ya, vejetaryenlar yok olabilir ona sözüm yok. Ot yedikleri için doğayada zararları oluyor hem. Hem doğa korunmuş olur hemde doğanın kanunu uygulamış oluruz. Etoburlar olarak biz kalalım yani.Bana görede bütün canlılar özellikle etobur olanları tamamen yok olmalı! Ben onlardan daha katı düşüncedeyim ama benim öyle şiddete meyilli fikirlerim yok..mesela Türkiye’ye doğal seleksiyon bir an önce uğrasa ülke kurumuş dallarından kurtulur gelecek nesiller daha güçlü daha faydalı daha dinamik olur.doğanın kanunu bu sürekli yeniler kendini..
Eksik anlamissin. Ajan smith hakli aslinda. Ayrica ozgurluk ve var olussal krizden bahsetmektedir. Cunku film'in kokeni neuromancer isimli william gibson'nin kitabindan esinlenmistir.Matrix filmini anımsattı bu dediğin. Ajan Smith , Morfeus'a insanlığın bir hastalık olduğunu söylüyordu. Oysaki insanlığın negatif yanları olduğu gibi pozitif yanları ve güzel işleride var. Bu kısmı Smith görmezden gelmişti.
Sözün ona ait olduğunu doğrulayacak hiçbir kaynak bulunmuyormuş.
"Ölüm bütün sorunları çözer; insan yoksa sorun da yoktur."
Bu söz aslında Anatoly Rybakov'un 1987 tarihli "Arbat Çocukları" adlı romanından geliyor. Rybakov daha sonraki kitabı Anıların Romanı'nda böyle bir ifade için hiçbir kaynağının olmadığını itiraf etti.
-Alıntı-
Yabani'nin en büyük kabusu bendim, ben olmayınca rahat nefes almıştır.Tabii ki de öyle. Stalin bir diktatör müydü? Bazı yönleri ile evet. Ama kalkıp ölüm güzellemesi yapacak biri asla değildi.
Ama işte anti propaganda yapmak maksat. Komunizm karalamak.
Yabani gibi arkadaşlarımız da feysbuk dayıları gibi her gördüğüne inanıyor. Cenabı Allaha inanmamış ama tiktok vüdyolarına inanıyor. Kınıyorum.
Senden 10001x daha olsa benle başa çıkamaz.. mod avantajı olmazsa işin yaşYabani'nin en büyük kabusu bendim, ben olmayınca rahat nefes almıştır.![]()