Ölmeden önce yapılacaklar listeniz

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sevgili Süreyyam ile buluşmak
Grup Yorum konserine gitmek
Yeni bir İstanbul seyahati ve İtalya gezisi (her şey hazır)
Hiç tadına bakmadığım bazı yiyecek ve içecekleri tatmak

Tam fakir listesi oldu lan bu ahahh. Devamı gelecek.

Bir sey kalmadi ya aslinda her bku yedik. Bir tek norvece gitmek ve black metal'in ana vataninda live olarak "darkthrone" dinlemek kaldi. Bir de en son olmeden evvel olumu deneyimlemek kaldi o kadar.
Asker de terorist vurmustum ama olmemisti. Yarali ele gecirdik. Kafasindan vurmayi isterdim ama.

Ne o öyle dana böğürmesi gibi allah aşkına @Xasthur öyle müzik mi olur.

Alavarez ve Zel ile Istanbul da bulustuktan sonra, Run a story atmak.
Catlasin. :emoji_innocent:

Ne o öyle dana böğürmesi gibi allah aşkına @Xasthur öyle müzik mi olur.
Olur kral olur. Mukemmel bir deşarj yöntemi. Bir de teknigini biliyorsan muthis. Kendim de o vocal ile muzik yapiyordum. Olay diyaframda bitiyor ama onu kullanma meziyetin olmali.

Keops un tepesine çıkıp aşağı tükürmek, singapur hava alanında ki botanik bahcesini görmek, galata kulesine çıkıp s. lan diye bağırmak şu anlık bunlar kaldı

Keops un tepesine çıkıp aşağı tükürmek, singapur hava alanında ki botanik bahcesini görmek, galata kulesine çıkıp s. lan diye bağırmak şu anlık bunlar kaldı
Hep bir yükseklik hayali...düsündürcü

kaynanama kıbrıs tatlısı yapmak… beğenince de “artık sen yaparsın da yeriz” demek. bunu olabildiğince hızlı yapıcam ki w hanımcığıma haber verebileyim sonuçları….

• Üzgün
Tepkiler: ne
çok şeyi yaptımda hala var tabi yapmak istediklerim
şakası bir yana zaman geçiyor yahu.
ahada yaş oldu 32.

Tales e anası diyormuş, evlen artık, Tales diyormuş daha erken, yıllar geçmiş üstünden, anası yaşlanmış evlen artık, demiş Tales geçti artık...

Yüzümüze gülen dedi evlen diye. Zürriyetini gör diyen mi ararsın, sen üremelisin diyen mi, tutmadım hiç hesabını, geçti artık, biliyorum ki, ne evleneceğim, ne kız çocuğum olacak, avutur dururum kendimi, Rohee Miran ile, Setsuko ile.
Üzücü.

Geri