Grealish
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- rerererarara.net
Hayatım üzerini oynadığım ve kazanmak için çok mücadele ettiğim son savaşıda kaybettim,,, Tamam kabul ediyorum artık yenildim, tükendim artık,,, Bundan daha fazlasına dayanmaya takaatim kalmadı,,, Ben sana ne zaman bir adım gelsem sen iki adım geriye gittin,,, Oysaki senin adımlarının bastığı yerlerde ben vardım,,, Sen ise neye bastığına bakmadan adımlar attın,,, Artık ne ben kaldı nede atacağım bir adım kaldı,,, Bu kadar düşmüşken, hayattan bağlarını koparmışken ben hala neyin bedelini ödüyorum anlamadım,,, Zaten daha fazla ödeyeceği bir bedel kalmadı ki, Talan olan umutlar, yok olan bir hayat, parçalanmış bir beden ve kaybolmuş bir kimlik,,, Don tuttu parmaklarım tükenmiş satırlarım ve sükunete düşmüş bir şekilde ağlamaklı günler geçiriyorum bir öncekinden farkı olmayan,,, Biliyorum senin içinde birşeyler var ama ne olduğunu bilemiyorum, çözemiyorum seni,,, Bana itiraf edemediğin yada etmek istemediğin birşeyler var içinde ama bir türlü bunları dışa vurmuyorsun,,, Boşver vurma zaten ben söyledimde ne oldu, söylemeden önce daha iyiydim şimdi ise tam bir enkaz yığını haline geldim,,, Biliyorum bunları bir ara okuyacaksın, belkide hüleceksin kendi kendine belkide hey Allahım ya dierek tepkide bulunacaksın,,, Senin gözünü açtığın her yeni günde umutların öldümü seninle beraber,,, Birazdan kalkıcam yine serum takıcaklar bana ama ben onlar odamdan çıktıktan sonra serumu tekrardan çıakrıp camdan dışarı atıcam,,, Annem ilaçlarımı getirecek başucuma oturup hadi toparla artık kendini ben eski oğlumu görmek istiyorum diyecek, bende tamam anne hadi sen çık ben iyiyim diyerek yalan söylicem ve o dışarı çıkınca ilaçlarıda içmicem,,, Sonra bir sigara yakıcam gözlerimden iki damla yaş akıcak, ben başımı ellerimin arasına alıp kendime lanet etmeye başlicam,,, Sana ne zaman gelmeye çalışsam yüz üstü yere düşüyorum ve ağzı burnu kanlar içinde kalıyor aşkımın,,, Canım acımıyor artık biliyormusun, içim yanmıyor,,, Canlı ceset kimliğine bürünmüş olmamdan kaynaklıyor heralde,,, Gitmek istiyorum artık herşeyden ve herkesten uzaklaşmak istiyorum,,, Hayatı olması gerektiği gibi yaşayamamanın vermiş olduğun bir elemle sağa sola savrulup durmaktan, senin peşinde göçebe hayatlar sürmekten yoruldum artık,,, Evet ben artık bu yükü daha fazla taşımak istemiyorum,,, Anlamadın beni hiçbir zaman, anlamakta istemediğin, içindeki şeyleri bana hiçbir zaman söylemedin,,, Sen belki eski bir aşka belki kaybettiğin birşeylere belkide içinde bulunan başka bir bedene aittin ben ise bütün gerçekliğimle ve çıplaklığımla sana aittim sen bunu görmek istemesende,,, İşte şimdi geriye ne kaldı benden yada olmayan bizden,,, Gözyaşları yokoluş, tükeniş, bitmiş bir hayat,,, Artık önemi yok birşeyin ben kaybettim bu savaşı sen ise olmasını istediğin gibi oldurdun,,, Yaşayan biri değilim artık sadece gezinen boş bir bedenden ibaretim bu aralar niyetim onuda kaybetmek aslında,,, Şimdi ise herşeye ve herkese sırtımı dönüp yüzümü döküp gidiyorum, Yaşayamadık bir şeyler yaşatamadık olmayan bize dair,,, Öyleyse bu şekilde yaşamak neyi ifade ederki söylesene !!!