Ölen Kocanın Küllerinden Zevk Almak!?

Konu sahibi son olarak 1274 gün önce görüldü
Seks oyuncakları tasarımcıları her gün yeni bir şeyle ortaya çıkıyorlar. Ama bu defaki gerçekten çok ilginç bir tasarım. Kocanızın küllerini yapay bir penis içine koyarak onu ölümsüz hale getirmenizi sağlıyorlar.

Sevdiğiniz birini kaybetmek her zaman travmatik bir durum olmuştur. Yeni bir tasarımcı bu travmatik durumu hafifletecek bir tasarım yaptı.

21-gram2.jpg

Mark Sturkenboom adlı tasarımcı bunu özel bir kutuda tasarladı. İçine ona ait yüzük, kolye vb eşyaları koyabileceğiniz bir kutu içinde tasarladı.21 gram olarak tasarlanan setin amacı penisin son dinlenme yeri olarak tasarlanması.

21-grams-dildo.jpg

Tasarımcı ‘’Bu ölümden sonra bile sevdiğiniz ile bir samimiyet sürmesini sağlar. Kutuya bakınca her zaman için bir arzu hissedileceği kesindir. Pencerenin kenarından kutunun içinde onu hissetmek kadınlar için acıyı hafifletecektir. Bazen kavanozla konuşarak rahatlayacaktır. Bu tür travmalarla ilgili bir çok yazı okudum. Bu temaları birleştirince ortaya bu tasarım çıktı’’ dedi.

c530e46916921c773e7240ae3d5ada65.jpg

velevki karım öldü ben de küllerinden zevk almak istiyorum, o zaman da aynı tasarımı mı kullanacağım.

Allahtan dinimizde yakılma yokta böyle ilginç şeyler düşünmüyoruz :)

Hersey gelişiyor yeni yeni icatlar falan derken insanların beyni küçülüp yok olmak üzere.

Güleriz ağlanacak halimize.

Yorum bile yapamıyorum ,.

Aslinda kulden dolayi degil, kul sadece etkilesimi gerceklestiren bir faktor.
Ne kadar zevk deselerde sahis bunu beyninde oyle idrak etmedikce sonuc alinmaz
Hersey sahisin kendi beyninde kurguladigina gore gelisir.
Tabiki boyle konular onceden zevk alacagina dair beyni formatlar. Ne kadar toplumdan etkilendiginede bagli

Geri