Olası zeytinyağlı yiyememe nedenleri

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Şimdi aklıma geldi sanırım bu zeytinyağlı düşmanları soğuk yemek sevmiyor...​

Sevmeyen birileri varsa da bana hiç denk gelmedi.

eskiden, hem tat hem de koku olarak çok ağır gelirdi. ayvalık tatilinde uğradığımız bir zeytinci, bize damak zevkimize göre hangi yağı seçmemiz gerektiğini anlattığından beri hala kendilerinden sipariş geçeriz. yemeklerde pek tercih etmiyorum ama salata ve türevlerinde bayılarak kullanıyorum artık.

eskiden, hem tat hem de koku olarak çok ağır gelirdi. ayvalık tatilinde uğradığımız bir zeytinci, bize damak zevkimize göre hangi yağı seçmemiz gerektiğini anlattığından beri hala kendilerinden sipariş geçeriz. yemeklerde pek tercih etmiyorum ama salata ve türevlerinde bayılarak kullanıyorum artık.
aa yemeklerde niye değil?

hurafeden.dfkd tekrar ısıtılınca olmazmış....... bu arada bizimki sıfır koku. sana bir ara link atayım, bir 3 lt dene ondan salataya.... efsane oluyor aşko.
güvenilir mi kanka? at ihtiyacım var..ben her yemeği zeytinyağlı yapıyorum ay..bi de ısıtıyorum ölecek miyim şindi hşfjsjs

ne kadar koydun? ayrıca kuru fasulye niye..evde teksin rahat rahat şeederim diye mi hlfjsjsj
Hahahahhahahahah
Ya markette geziyordum haşlanmış fasülye gördüm aklıma geldi hemen bi chatgpt 20 dk da olur dedi dedim hemen yapmalıyım kolaymış kfmfklc
Şeeeyyaptırmadı ama ya yanlış mı yaptım acaba

Geri