-
-
-
-
-
V I R İ K yapıyor olabilir mesela.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aa yemeklerde niye değil?eskiden, hem tat hem de koku olarak çok ağır gelirdi. ayvalık tatilinde uğradığımız bir zeytinci, bize damak zevkimize göre hangi yağı seçmemiz gerektiğini anlattığından beri hala kendilerinden sipariş geçeriz. yemeklerde pek tercih etmiyorum ama salata ve türevlerinde bayılarak kullanıyorum artık.
Kokuoaa yemeklerde niye değil?
noo yemeklerde kokmaz. sen yemek bile yemiyon nrden bilcen..salatalrda çok kokuyor
Soğuk sıkım kokar. O da yemeklerde kullanılmaz zaten salatalarda kullanılır. Yaren petibör ile beslenmeyi bırak artık ):
Agdfgftfhyfggfguhuı dün ilk defa kurufasılye yaptım xd yağı biraz fazla koydum galiba üstünde yüzüyordu xdnoo yemeklerde kokmaz. sen yemek bile yemiyon nrden bilcen..salatalrda çok kokuyor
hurafeden.dfkd tekrar ısıtılınca olmazmış....... bu arada bizimki sıfır koku. sana bir ara link atayım, bir 3 lt dene ondan salataya.... efsane oluyor aşko.aa yemeklerde niye değil?
ne kadar koydun? ayrıca kuru fasulye niye..evde teksin rahat rahat şeederim diye mi hlfjsjsjAgdfgftfhyfggfguhuı dün ilk defa kurufasılye yaptım xd yağı biraz fazla koydum galiba üstünde yüzüyordu xd
Kokuo kardeşim kokuyo (birinden duymuş) üstüme oynamayın.Soğuk sıkım kokar. O da yemeklerde kullanılmaz zaten salatalarda kullanılır. Yaren petibör ile beslenmeyi bırak artık ):
güvenilir mi kanka? at ihtiyacım var..ben her yemeği zeytinyağlı yapıyorum ay..bi de ısıtıyorum ölecek miyim şindi hşfjsjshurafeden.dfkd tekrar ısıtılınca olmazmış....... bu arada bizimki sıfır koku. sana bir ara link atayım, bir 3 lt dene ondan salataya.... efsane oluyor aşko.
Hahahahhahahahahne kadar koydun? ayrıca kuru fasulye niye..evde teksin rahat rahat şeederim diye mi hlfjsjsj
geliyooooo<34güvenilir mi kanka? at ihtiyacım var..ben her yemeği zeytinyağlı yapıyorum ay..bi de ısıtıyorum ölecek miyim şindi hşfjsjs