Okuduğum kitaplar arasında en çok beni etkileyen .......çünkü.....

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Mevlana' dan nemalandığı için pek te sevmediğim Ahmet Ümit' in Bab-ı Esrar' ındaki Karen Kimya Greenwood,
Karamazov kardeşlerden Alyoşa,
Hakan Günday' ın Kinyas ve Kayra' sı, Daha isimli kitabından Gaza' sı
İhsan Oktay Anar' ın Uzun İhsan Efendi' si..

Eklerim sanırım.

Toplumlar tarihi okumalarım beni çok etkiledi. Çünkü "diyalektik" bakış açısını orada öğrendim.

ZİFİR beni çok etkiledi o sıralar istanbul da neyüdü belirsiz bir semtte kalıyordum kitap sürükleyici ve hoşuma gitmişti işte otobüste yemek yerken bile elimden bırakmadan 2 günde kitabı okumuştum gecesinde tam uykuya dalmıştım ki 4 sıralarından balkonun ışığının kendiliğinden yandığını farkettim hafif tırsdım sonra kalınca odamda bulunan sopayı elime alarak ağır adımlarla balkona yürüdüm balkon penceresinden kafayı uzattım miyyyyaaawwww diye bi cıyaklamayla sarı bir kedi zıpladı omu beni ben mi onu korkuttum bilemiycem ama ben neredeyse neyseee sopayla dürtükledim hayvanı gitmedi ne kadar hoşt pistt desemde gitmedi o kedi oraya nasıl gelmişti 5. katta ev sabaha kadar oturdum öylece bi ara gözlerim kapanmış gedi topuklamış sabah farkettimki ruh hastası ev sahibi balkonun lambarını sensörlü yaptırmış azcık fazlaca sövdüm ama kedinin 5 kat balkonuna nasıl çıktığını geçtiğimiz senelerde gördüm hayvan balkondan balkonlara atlıyo nasıl mübarek bişeyse

Cin aliydi , çünkü ilk okuduğum kitaptı

Okuyacağım hiçbir kitap gözümde Dostoyevski - Suç ve Ceza etmeyecek.
Herkesin okuması gereken bir başyapıt o.

Zülfü Livaneli' nin Seranad isimli kitabının ana karakteri Maya Duran eklenmeden olmaz.

Şu aralar Kanat Güner in eroin güncesi kitabı.
Kendisinin zamanla nasıl dibe çöktüğünü anlatıyor kendi argosu kelimeleri ile.

Geri