Okb hastalığı nasıl gecer?

Konu sahibi son olarak 3836 gün önce görüldü
Arkadaşlar ben buse artik yaşamaktan biktim resmen bu hastalık yüzünden yapmam dediğim şeyleri yapmanın utancindayim .allah belasını versin lezbiyenlik konusunu . kimler OKB Derdimizin anlatalim:s:

ben de muzdaribim okb'den. :( evil.gif

Taktımmı takarım diosun yani ? lezbiyenlik konusunamı taktin

bulunduğumuz dönemi göz önüne alacak olursak okb olmayan yok diyebiliriz

Biggie bey'e katılıyorum. Bununla yaşamayı öğrenmek gerekiyo.

Korkularınızın üzerine gidin.

Çok çeşitleri vardır okb'nin dini obsesyon,temizlik obsesyonu,kuşku obsesyonu,simetri obsesyonu,cinsel içerikli obsesyon vs. sizin ki de sanırım cinsel içerikli bir obsesyon.

Örn bir okb'li temizlik takıntısı olarak sürekli elini yıkama ihtiyacı hissedebilir ki buna kompulsiyon diyoruz.Obsesyonlarınızdan yani takıntılarınızdan arınmak için kompulsiyonlarınıza son vermeniz lazım.Temizlik takıntısı olan kişi sürekli gereksiz yere elini yıkayarak geçici bir rahatlamaya sahip olur fakat takıntılar körüklenir.Yapması gereken gereksiz yere elini yıkamayı kesip ''Ne gereği var yahu? niye boş yere yıkayayım elimi ölecek değilim ya?" tarzında düşüncelerle kompulsiyonlarına son vermesidir. Yani taktığınız konuda kendinizi rahatlatmak için başvurduğunuz mantık dışı eylemlerden uzaklaşın.İlk başlarda zorlar sizi bu fakat zamanla obsesif düşüncelerde ciddi bir azalma görülür.Okb psikiyatrinin kanseri gibi bir şey. Fakat başarılı tedaviler söz konusu. Bir psikiyatriste görünün.

Bizler de öyle yaşıyoruz. Bol bol Alkol iç.

Geri