OHAL niye sürüyor ki

Konu sahibi son olarak 1730 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki ogretmen
İki irkci
İki hdp gibi dusunmeyen herkesi akpartili egitimsiz cahil suursuz sanan
Ama hdp li imaji sergileyen herkesi ahlakli zeki cagdas sorumluluk sahibi ozgur dusunceli sanan
Dar fikirli

İki ogretmen
İki irkci
İki hdp gibi dusunmeyen herkesi akpartili egitimsiz cahil suursuz sanan
Ama hdp li imaji sergileyen herkesi ahlakli zeki cagdas sorumluluk sahibi ozgur dusunceli sanan
Dar fikirli

ya sen ne saçmalıyosun? hdp'yi savunduğum, desteklediğim bir mesaj bulup göstermezsen adam değilsin hadi bakalım. hdp övücülüğü yaptığım tek bir tane mesaj bul getir.

Muhalif olmayı bile doğru düzgün beceremeyip, neyi savunmaya çalıştığını dahi anlatamayan bir insan evladısın.

kaç zamandır bu sitedeyim kim bu adam bilmiyorum birkaç gündür salça olup duruyor. tam bir provokatör. şimdi de hdpli olduğumu iddia edip beni tartışma içine çekmeye çalışıyor :d ya sen kimsin birader? beni bunca zamandır gerçekten tanıyan herkes ne kadar milliyetçi olduğumu bilir bunu sana ispatlamak zorunda değilim ama sen benim hdp destekçisi olduğumu iddia ediyorsan bunu ispatlayacaksın hadi bakalım.

Cevap verebilecek
Bir cumle kurup kendini ifade edebilecek kapaaiten yok alavarez
Git sende malumat gibi karikatur bul getir beni akpartili gosteren

Seni anlatabilecek bir görsel bulamadım arşivimde.
Sizin gibiler mümkünse siyaset konuşmasın, neyi savunduğunu dahi tam olarak bilmiyorsun.

ya sen ne saçmalıyosun? hdp'yi savunduğum, desteklediğim bir mesaj bulup göstermezsen adam değilsin hadi bakalım. hdp övücülüğü yaptığım tek bir tane mesaj bul getir.

Seni hdpli olmakla itham ettigim.mesaj ?

Provakator bensem abaris e hakaeet ettigin karikatur ?

Muhalif olmayı bile doğru düzgün beceremeyip, neyi savunmaya çalıştığını dahi anlatamayan bir insan evladısın.

Dogru duzgun muhalif dogrusuna da yanlisina da camur atarak mi oluyor ?
Dogru duzgun muhalif secmenine comar diyerek mi oluyor ?

Ya kaybol gozumun onunden

Bu mesajdan hdpli olduğunu iddia ettiğini anlamış, Allahtan terörist kelimesini cümle içinde kullanmamış.

kaç zamandır bu sitedeyim kim bu adam bilmiyorum birkaç gündür salça olup duruyor. tam bir provokatör. şimdi de hdpli olduğumu iddia edip beni tartışma içine çekmeye çalışıyor :d ya sen kimsin birader? beni bunca zamandır gerçekten tanıyan herkes ne kadar milliyetçi olduğumu bilir bunu sana ispatlamak zorunda değilim ama sen benim hdp destekçisi olduğumu iddia ediyorsan bunu ispatlayacaksın hadi bakalım.

Akparti secim vaadi olan kiraathane insanlarina
Bu ulkenin egitimsiz yeterince kultiru olmayan insanlarina Hamambocegi diyen sen provakator degilsin
Milliyetcisin

Hamabocegi demene tepki veren ben provakatorum

Ohalle ilgili ohale muhalif soru soran abarise hakaret eden karikarue paylasan sen provaktor degilsin
Ortamda olmayisiyla gorev edinip konu icinde ters dustugum abarisi savunan ben provakatorum

İyiymis ya bu

Dur aralara iki üç entel dantel kelimeler serpiştireyim de ilber ortaylı gibi çıkayım panpa xd

Ulan akpli'nin cahili ney ki okumuşu ne olsun. Aha işte görüyorsunuz, iki üç kelime ezberletince yiğit bulut kesiliyorlar başımıza.

Tanımadığı etmediği insanlara sırf eleştirdiği diye hdpli, pkkli, bilmem neci demek de bunlara has işte. Ha sokakta "vatan haaayiniiii, 155i ararın haaa, kürteajj yapiyeezz burda" diyen cahil dede, ha bu sözüm ona kitap okuyup, ezberlediği 3 5 kelime ile millete caka satan demokratik(!) forumcular.

He gardeş hee biz aslında ameriga'nın türkiye'deki dış güçleriyiz.

bkz: kek var yeeen mi!?

Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor diyen bir rektör vardı cahil kesime ihtiyacımız var diyen akpli sksj kendi topuğuna sıkmasanız bari
Tabi ne okutacağınıza da bağlı kıraathanelerde(okuma evinde) belki pilavlı sohbet yaparlar o da olabilir ama.

Seçimden sonra kaldıracaklarmış. Şimdi niye kaldırmıyorlarsa. Kalkmıyo(r) heralde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri