Öğretmeninze Hiç Karşı Geldinizmi

Konu sahibi son olarak 2997 gün önce görüldü
Gelmedim çoğunlukla ama bazı öğretmenler var kötü niyetli ben hocaların bütün tokatlarını tutardım ama birde tv de engelli çoçuğı döven öğretmen olsa döverim bile

Bizim zamanımıza öğretmene karşı gelinir miydi yahu. Hem öğretmenden hemde aileden yerdin dayağı. :)

Öğretmen iyiyse birşey demem ama vuramaz kötüyse karşı gelirim

Bir gun gittim bolum baskaninin odasina vurdum kapiya (tekmeyle) hocam dedim elim doluydu kahvenizi getirdim.

karşı gelmek değil de, düşünmeden, sorgulamadan beni yargıladığı için tartışmıştık. sonuç; sınıfta kaldım. :D

Eti senin kmiği benim dönemiyim ben ..

Gelmem mi ya elimi vurdum masaya yapacağınız işin dedim böyle sistem mi olur mk falan

Sonra bir ışık doğdu...

Lisedeki din kültürü öğretmenim ve okul müdürümle haftada bir tartışırdık özgürlük üzerne :d üniversitede henüz olmadı :kaç:

Lisede çok karşı geldim ve bir o kadarda dayak yedim.

Kim olursa olsun eğer görüşünü ve düşüncesini desteklemiyorsam kendi görüşümü ve düşüncemi söylemekten asla çekinmem.

Ilk mektebe okuma yazma bilerek baslamistim, herkes cizgi cizerken, Samed Behrengi, Omer Seyfettin okuyordum, dersler zaten bos geciyordu, gecici ogretmenlerle, diger siniflarda misafir ogrenciliklerle 5. sinifa geldigimde nihayet bir ogretmenim olmustu.
7 .sinifta, sinif ogretmenim "sorumluluk duygusu gelistirilmeli" diye not gondermisti eve.
Lise'de edebiyat hocam derste gizlice "Sefiler"i okuyorum diye cok fena dovmustu beni.
Hocalarin zekalarini kucumseyen hareketlerim vardi bu yuzden kafama cok darbe aldim.
Bir egitim sistemi magduru olarak zeka geriligi var bende.
Neymis Ali topu tutmus, attigim golleri hep iptal eden bir sistem varken surekli topu tutan,bir tekmeyle bahceye firlatmayan o gudumlu Ali'yi kopya etmedim diye butun ogretmenlerim tarafindan aforoz edilirdim.

Fen bilgisi hocamız aldülkadir vardı ondan yediğim osmanlıyı hiç bir yerde görmedim eğer yaşıyorsa beni bulsun :) ona dokunmatik telefon allaacam.

Lisede Beden öğretmenine kafa tutmuştum bir o da kızlara mekik çektirip izlemeyi seviyordu sapık herif bende her hafta geçer kenara otururdum beden notumu 3 vermişti adi herif :D

Lise dönemlerinde olmuştu fakat şuan kendimi ayıplıyorum düşündükçe.

bizim bölge sorunluydu biraz. ben hocaların güvenliğini sağlardım lan fjsjskak tarihçi dayak yemişti, o dayak atanları patlatmıştık. ne güzel çocuklardık lan biz. buna rağmen yine zayıf gelirdi karneme. okulun en iyi voleybolcusuydum, şerefsiz bedenci sinava girmedim diye 1 vermisti bana. neymiş efendim torpil yapamaz. lan sehir sampiyonu olmustuk be. vallahi bak 1 vermisti bana. hem okulu temsil et basari gelsin, hem hocalar icin mafya ol, onca tehlikeler bilmem ne, bedenci gelsin 1 versin. bok.

Geri