Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
demek o centilmen bey leavemealone idi xd
beni terkedip ortada bıraktığın için çok pişman olacaksın çokkkk
iyi hadi dön yuvana :hile:
neden? aynı hatayı ikinci kez yapmak için mi![]()
Niye bozdun ki şimdi herkesin içinde![]()
tamam öp elimi barışıp arkadaş kalalım xd
hem sen herkeslere kupalar alırken iyiydi dimi:trip: barışmıyoruz:trip:
beni biliyorsun. :grifikir:En son açanlardan olmasına rağmen en yüksek hiti almış yine :bekle
göründüğü gibi değil. açıklayabilirim. sadece arkadaşız.demek o centilmen bey leavemealone idi xd
Sana daha guzel kupa alsin benceustune bir de istedigin baska bisi olsun
![]()
vaaaay demek öyle şini bravo ayakta alkışlıyorum sizi güzel bi müttefik oluşturmuşsunuz kıskandım doğrusu çok güzel yüklenin yüklenin bravo tebrik ederim :trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip:
arkadaşım gidip özel konularınızı kendi aranızda konuşur musunuz? Ben aile faciasına şahit olmak istemiyorum.!!!!!!!!!

Kapa çeneni ve beni destekle. Yalnız kalıyorum polemiklerde![]()
vaaaay demek öyle şini bravo ayakta alkışlıyorum sizi güzel bi müttefik oluşturmuşsunuz kıskandım doğrusu çok güzel yüklenin yüklenin bravo tebrik ederim :trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip::trip: