Blackheart
Gümüş Üye
Sen sessiz ve derinden ilerliyorsun Anna. Bu bir sinsilik emaresi değilse tehlikeli bir rakip olduğunu düşünüyorum.Beni niye övmüyon
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen sessiz ve derinden ilerliyorsun Anna. Bu bir sinsilik emaresi değilse tehlikeli bir rakip olduğunu düşünüyorum.Beni niye övmüyon
Gidelim…. Kazanacakları izlemek lazım gerisi fasa fisoSeninle plesk ile melo hnmın maclarını izlemeye gidelim mi...
Sizinle olan maçta ben kalkıp kendime kahve yaptım.. masanın üstündeki atıştırmalıklardan takılıyordum... siz beni sessiz ve derinden ilerlediğimi sandınız...........Sen sessiz ve derinden ilerliyorsun Anna. Bu bir sinsilik emaresi değilse tehlikeli bir rakip olduğunu düşünüyorum.
Ne güzel bir rakipsin Anna.. Kahveni ve atıştırmalıklarını mideye indirirken "Bunlar n'apıyor ya?" falan dedin mi hiç?Sizinle olan maçta ben kalkıp kendime kahve yaptım.. masanın üstündeki atıştırmalıklardan takılıyordum... siz beni sessiz ve derinden ilerlediğimi sandınız...........
evet, okey varsa ve @crimethink ortağımsa bende varımAyni mı eş @ZaLim oynuyor musun![]()
Ben katılacağımızın sinyalini vermiştim aslında ama tam olarak katılıyoruz dememiştik haklısın.
@ZaLim ortim yoğunsa artık birini bulacağım.
ben sizi tutuyorum.......Başlasak mi artık..
Raskoyu tutacak halin yok..ben sizi tutuyorum.......
rasko kim?... öyle birini tanımıyorum.Raskoyu tutacak halin yok..
Masamızı sereflendirmeye bekleriz ama @Otantik Varoluş seni görünce oynayamayabilir..
Ben ayakta oynıycam herhalde….. mecbur sandalyeyi sana bırakcaz….rasko kim?... öyle birini tanımıyorum.
gelebilirim... belki tersi olur, uğur getiririm......
anlaştıkk<3Ben ayakta oynıycam herhalde….. mecbur sandalyeyi sana bırakcaz….
Taş çekme antrenmanlarına başla
Bol şanssssSBaşlasak mi artık..
Senin orti kimdi ya..Bol şanssssS
Böyle falci gibim bi seySenin orti kimdi ya..
Allah yardımcısı olsun..Böyle falci gibim bi sey