ÖDÜLLÜ İRCForumları.com.tr 2.Okey Turnuvası - KATILIM

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@melnur gel katıl bu sefer eşim ol yoksa konuşmam bir daha seninle
Kusura bakma oyun oynayacak vakit zor bulurum, saati uymaz, günü uymaz,..... Vardiye çalıṣıyorum. Hem Okey benim favori oyunum değil ama açık eşli ihale olsa zaman çerçevesinde belki evet derdim.
Bak benimle küsüp konuşmazsan kavga ederim, nerkeksen açık adresini ver kurt gibi geleyim seni bir haşlayayım, sonra sana bir Adana ısmarlayıp tekrar gönlünü alırım.

Kusura bakma oyun oynayacak vakit zor bulurum, saati uymaz, günü uymaz,..... Vardiye çalıṣıyorum. Hem Okey benim favori oyunum değil ama açık eşli ihale olsa zaman çerçevesinde belki evet derdim.
Bak benimle küsüp konuşmazsan kavga ederim, nerkeksen açık adresini ver kurt gibi geleyim seni bir haşlayayım, sonra sana bir Adana ısmarlayıp tekrar gönlünü alırım.
Ben de vardiyalı çalışıyorum haftanın yedi günü mü çalışıyorsun mübarek hadi hadi oynayacağımız hepi topu 5 6 oyun

Foruma vaktiniz var oyuna mı yok.... ibayi oteliyor melnur bilerek....

Kankam kim ya... iki dklik oyun ya ne var sanki eş olun sen de biraz ikna edici konuş. Adam çalışıyorum diyor sen de diyon ben de çalışıyorum. Ben senin saatlerine uyarım melnurcum de
Lütfen İba'yı üzecek cümleler kurma

• Alkış
Tepkiler: Aze
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri