Oggy
Platin Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Alpha abi allah muvaffak etmesin bunları...... sen döviz cinsinden alıyordun dimi...... son 2 ayın maaşını harcama da geri öderken kolaylık olur....... bu arada devre mülkleri amca oğluna falan devret de garanti olsun......
abi kaç kişi biliyosun...... ben masada yokum dimi.......Ona gt ister. Faik öztrak ta Ayasofya camisini kapatıcaz demiş. Bu karatrol ordusuna dakunmalar başladı bence sen tüm trol hesaplarını kapat. Ne demişti başkan.
Not ettik !
Bu arada Forum izleniyor beyler. Beni kötü konuşturmayın adfjshshsksjdjz
*stockabi kaç kişi biliyosun...... ben masada yokum dimi.......
Yabani,nami diger karabelayi tutuklamislar.*stock
*hha
*np
*rasko
*psi
*lefty
*climax
*melo
*juju
*yosun
*melnur
*yabani
*plesk
listesi bu sefer kabarık……
hayır, sırasız.kzjzz ilk 5 şöyle:o liste sıralı değildir herhalde. jesse'nin ilk beşine giremediysem yazıklar olsun bana.
yabani, kod adıyla listede çok dikkat çekiyor..... sanırsın örgütün başı......*stock
*hha
*np
*rasko
*psi
*lefty
*climax
*melo
*juju
*yosun
*melnur
*yabani
*plesk
listesi bu sefer kabarık……
ya ciddi mi..... bayadır da girmiyor inanırım..... süreyya yalansa dezenformasyon yasasından işlem görüyosun direkt aşko......Yabani,nami diger karabelayi tutuklamislar.
Ya oggy sanki burada herkes dogruyu söylüyo da, ilahiya ciddi mi..... bayadır da girmiyor inanırım..... süreyya yalansa dezenformasyon yasasından işlem görüyosun direkt aşko......
“4 kişi biliyorum 4” sloganındaki 4 kişiden biri olarak benim yerim bence listenin başı. Seni 5’e alabilir bence : dddo liste sıralı değildir herhalde. jesse'nin ilk beşine giremediysem yazıklar olsun bana.
doğru bir noktaya değindin. ben onu unutmuştum. ilk dört belli, oraya giremem. ben beşinciyim. stock yallah altıncı sıraya.“4 kişi biliyorum 4” sloganındaki 4 kişiden biri olarak benim yerim bence listenin başı. Seni 5’e alabilir bence : ddd
pleskciğim, ben eş durumundan dolayı o listenin içindeydim…. sen hatırlamazsın, küçüktün o zamanlar ama @No Pasaran anımsar… 4lü liste şöyle; hoşgeldinharunabi, no pasaran, arpes ve nixie…..doğru bir noktaya değindin. ben onu unutmuştum. ilk dört belli, oraya giremem. ben beşinciyim. stock yallah altıncı sıraya.