Psinoza
Bronz Üye
hangisiyok eski
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hangisiyok eski
pisi pisinehangisi
www.instagram.com
Ya noldu ki herşey güllük gülistanlikti bir sabah kalktiniz ve evinizi verdiğiniz müteahhitin yurt dışına kaçtığını mi öğrendiniz neyin adaletsizliği bir anlatin lütfen
İyi ki açtın bu konuyu. Senden bağımsız olarak.Ya noldu ki herşey güllük gülistanlikti bir sabah kalktiniz ve evinizi verdiğiniz müteahhitin yurt dışına kaçtığını mi öğrendiniz neyin adaletsizliği bir anlatin lütfen
Onu boşverelim de hocam birine armut gibi kadın dersek hakaret sayılıyor mu sizce?İyi ki açtın bu konuyu. Senden bağımsız olarak.
Bu konuda son kez açıklama yapayım ;
Kural herkes için kuraldır arkadaşlar. Yürürlükte olan bir kural var. Bir üye banlanırsa tüm rankları alınır diye. Bazı üyelerinki alınmış (Duhan, Şeytan Tüyü, Soulker vs), bazı üyelerinki alınmamış (Ahura, Kült Ablası, Onurcan vs). Burda bir tercih yapmak gerekiyordu ;
Ya rankı alınanlara da rankını verecektik ya gözden kaçanlarınkini de alacaktık. Kural halâ yürürlükte olduğu için de doğru olan kuralı uygulamak ve gözden kaçanlarınkini de almaktı.
Şayet almasa idik o zaman adaletsizlik olurdu. Duhana karşı, Şeytan Tüyüne karşı, Soulkera karşı vd. adaletsizlik etmiş olacaktık. Kural olan kaide onlara uygulanmış, Ahura, Kült Ablası, Onurcan vd imtiyaz geçilmiş, kayırılmış olacaktı. Çünkü kural bu ve yürürlükte.
Ha kuralı eleştirebilirsiniz, değiştirmek için öneri getirebilirsiniz (süre sınırı vs) amenna. Ama benim imtiyazım vardı, ayrılacalığımı elimden aldınız gibi bir tavrı kabul etmiyoruz.
Eski ban konusuna baktık, aklımıza gelenleri yazdık ve aldık sehven kalan rankları. Ama insanız, robot değiliz. Gözden kaçan üyeler olmuştur. Hatırlatırsınız, bakarız doğru ise onu da alırız. Haksız yere almışsak geri veririz. Dediğim dedik dikatatörler değiliz. Hatamızı düzeltmeniz bizi geliştirir aksine. Ama hata etmediğimiz bir konuda da üzerimize gelirseniz, sırf siz “tepki” gösterdiniz diye de geri adım atmayız.
İltifat şeklinde kabul görür benim nezdimde. Diğer yöneticileri bilemem :dOnu boşverelim de hocam birine armut gibi kadın dersek hakaret sayılıyor mu sizce?
Yani biraz aşağılama amaçlı söylenirse...
Sana göre adam vurmak da iltifat o zaman.Sen de haklısın memlekette hiç suç olmasa herkes dört dörtlük insan olsa siz napacaksınız evde çoluk çocuk taş mı yesin xdİltifat şeklinde kabul görür benim nezdimde. Diğer yöneticileri bilemem :d
Beni özel üye yapmanız için tam zamanıİyi ki açtın bu konuyu. Senden bağımsız olarak.
Kural herkes için kuraldır arkadaşlar. Yürürlükte olan bir kural var. Bir üye banlanırsa tüm rankları alınır diye. Bazı üyelerinki alınmış (Duhan, Şeytan Tüyü, Soulker vs), bazı üyelerinki alınmamış (Ahura, Kült Ablası, Onurcan vs). Burda bir tercih yapmak gerekiyordu ;
Ya rankı alınanlara da rankını verecektik ya gözden kaçanlarınkini de alacaktık. Kural halâ yürürlükte olduğu için de doğru olan kuralı uygulamak ve gözden kaçanlarınkini de almaktı.
Şayet almasa idik o zaman adaletsizlik olurdu. Duhana karşı, Şeytan Tüyüne karşı, Soulkera karşı vd. adaletsizlik etmiş olacaktık. Kural olan kaide onlara uygulanmış, Ahura, Kült Ablası, Onurcan vd imtiyaz geçilmiş, kayırılmış olacaktı. Çünkü kural bu ve yürürlükte.
Ha kuralı eleştirebilirsiniz, değiştirmek için öneri getirebilirsiniz (süre sınırı vs) amenna. Ama benim imtiyazım vardı, ayrılacalığımı elimden aldınız gibi bir tavrı kabul etmiyoruz.
Eski ban konusuna baktık, aklımıza gelenleri yazdık ve aldık sehven kalan rankları. Ama insanız, robot değiliz. Gözden kaçan üyeler olmuştur. Hatırlatırsınız, bakarız doğru ise onu da alırız. Haksız yere almışsak geri veririz. Dediğim dedik dikatatörler değiliz. Hatamızı düzeltmeniz bizi geliştirir aksine. Ama hata etmediğimiz bir konuda da üzerimize gelirseniz, sırf siz “tepki” gösterdiniz diye de geri adım atmayız.
Hayatta girmem o topa. Swat baksın o işe :dBeni özel üye yapmanız için tam zamanı
“No Other Land”e Oscarı nasıl verdiler, şaştım kaldım. Geçmişi düşününce. Belgeseli izlemedim ama iki yönetmenin de yaptığı konuşmaları okuduğumda dürüst ve cesur buldum.
Duhan ben kimseyi kayırmıyorum , tutturmuşsun bir kayırma var diye . En yakın arkadaşıma bile yapmayacağım muameleyle beni suçlama. İnanıp inanmamak tamamen sana kalmış. Bilmeden suçlamak en kolay yöntemdir.“Gözden kaçırmak” deyimi biraz absürt durmuş. Toplasan forumda 50 kişi aktif üye. Zaten yarısı bu “Rank” mevzusundan sonra banlanıp gelmiş. Burada bir zafiyet var… şimdiye kadar -yeni gelen yöneticilerden bahsetmiyorum hha ve scope ayrı- nasıl oluyor da gözden kaçıyor ben onu anlamış değilim.
Ben o zaman banı atan sevgili karakartal @yoSun yöneticimden bir açıklama bekliyorum şahsen.
Sevgili yosun, şu cümleyi kurman beni çok duygulandırdı. Ben sadece bu mesajımda sana “zafiyet” kısmını sordum. Nasıl olur da tekte benden rank alınırken diğerleri gözden kaçmış olabilir onu sorguladım sadece, ki bence bu benim hakkım.. umrumda mı? asla değil…Bilmeden suçlamak en kolay yöntemdir.
İyi ki açtın bu konuyu. Senden bağımsız olarak.