Ntt Game, Mgame ve Knight Online Distribitörleri İş Birliği

Konu sahibi son olarak 2436 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar ;

Son zamanlarda yaşanan gelişmeler Knight Online tarihinde görmediğimiz etkin ve güçlü hamleler. Bu konuyu açmamdaki amaç koxperların ağırlıklı olarak ban yedik mgame çok kötü vb. düşüncelerine karşılıktır.

Son zamanlarda Oyuna Eklenen Yeni Özellikler ve Korumalar ;

1. K2 Network'ün elinden oyunu geri alarak, K2 Network ve Gamersfirst'e davalar açılmıştır. (Hatırlayınız GM lerin oyun yetkililerinin piyasaya itemler açıklar ve gb soktuğu zamanları. )

2. Türkiye içi piyasası fiyat istikrarının sağlanması ile premium cash fiyatlarının düzenli bir hale gelmesini gb fiyatlarının dengelenmesini ve oyun içi piyasanın stabil olmasını sağlamışlardır.

3. GNGWC turnuvasını düzenleyerek Knight Online tarihinde ilkkez Türkiyeden Bu kadar Kullanıcı davet edilerek uluslar arası Knight Online Turnuvaları düzenlenmiştir.

4. Yeni Power Up Store Sistemi Getirilmiş ve Kullanıcılara birçok yeni ürün ve yeni özellikler kullanma imkanı sunulmuştur.

5. HackShield Sistemi getirilerek oyunun daha güvenli bir halde oynanması için çabalar göstermeye başlamışlardır.

6. Çok uzun bi süredir kullanımı kapalı olan NCS, Character Seal, NTS vb. birçok özelliğin tekrar kullanıma sunulmasını sağlamışlardır.

7. K2 Network'ün yaptıkları yetmezmiş gibi ellerindeki datalarla kullanıcıları soyma çalışmalarına hızlı bir şekilde engel olamamış olsada bir şekilde anlamış ve gerekli tedbirleri almıştır.

8. Karakter hacklenmelerinin çözümüne ulaştıktan sonra her alandan toplanan feedbackler ile kullanıcıların max. güvenliğini sağlamak için İCS ( Tek Kullanımlık Şifre Sistemi ) ve Sms Doğrulama Sistemi projelerinin IT çalışmalarına başlanmıştır.

9. Kullanıcıların hack sorunlarından dolayı İtem Restorasyon ve İletişim araçlarında Türkçe Dil kullanımına geçilmiştir.

10. HackSheild 2, Sheriff ve Etkin çalışan GM'ler getirilmiştir.
Not : Bu kadar net ve güçlü bir tavırla oyun kullanıcılarının %65 inin koxp kullanıcısı olduğunu düşünüldüğünde tüm koxperlara ve hacktools programlarına savaş açılmıştır. Aşırı derece kullanıcı kaybını göz ardı ederek temiz ve güzel bir oyun için çabalamaktadırlar.

Şimdi aranızda benim için Mgame yalakası Nttgame yaltakçısı diyenler elbet olabilir saygı duyarım sonuçta bu gelişmelerin hepsinin zaten firma tarafından yapılması ve alınması gereken kararlardı. Yinede Mgame, Ntt Game ve destekçilerine teşekkür ediyorum illegalite olan bu savaşlarında legal playerlar olarak %100 destekçileri olduğumu bildirmek istiyorum.

Mgame , NTTGame 15.05.2012 Tarihinde K2 Network Elinden oyunu geri almıştır. Henüz bir Sene bile olmadı, Onlarca yüzlerce iyi insanlar ile lise hayatımda tanıştığım bu Oyunu çok seviyorum ve Bu güzel arkadaşlıkların hatırına bu oyunun her daim olmasını ve keyifle insanların oynamasını istiyorum.

İyi Forumlar...

~Saygılar

Geri