Nokia N8 Cep Telefonu Piyasası

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Telefon Piyasası
z945.jpg

Ekran Özellikleri
Ekran Boyut
88.9 mm.
Ekran Özellikleri
3.5''
Çözünürlük
360 x 640 piksel
Kapak Ekran
YOK
Kamera Özellikleri
Kamera
12 Mp
Megapiksel
12 megapiksel
Fotoğraf Çözünürlüğü
4000x3000 piksel
Dijital Zoom
YOK
Optik Zoom
YOK
Auto Focus (Otomatik Netleştirme)
VAR
Flaş
VAR
Video Kayıt
VAR
İkinci Kamera
VAR
Bellek Özellikleri
Dahili Hafıza
16GB
Harici Hafıza
32GB
Hafıza Kartı Tipleri
MicroSDHC, MiniSD
Hafıza Kartı Yuvaları
1
Mesaj Özellikleri
Sms
VAR
Mms
VAR
T9 Sözlük
VAR
E-posta
VAR
Web Tarayıcı (HTML)
VAR
Multimedya Özellikleri
Radyo
VAR
Java
VAR
Ses Oynatıcı
eAAC, MP3, WAV, WMA
Video Oynatıcı
H263, H264, MP4, WMV
Melodi Tipleri
MP3, WAV
Bağlantı Özellikleri
Bluetooth
v3.0 with A2DP
Kızılötesi
YOK
WiFi (WLAN)
VAR
Usb
VARMicroUSB v2.0
Faks
VAR
Şebeke Özellikleri
Gsm Şebeke
3G, EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), HSUPA
Servis
850, 900, 1800, 1900, 2100
Diğer Özellikler
Melodi Ekleme
VAR
Ajanda Özellikleri
Organiser, Voice command/dial, Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF), Push Email, IM, Digital compass, Flash Lite 3
Görüntülü Konuşma
VAR
Pil Türü
Standard battery, Li-Po 1200 mAh (BL-4D)
Form Faktör
Candybar
Renk
Black, White
Boyut (Yükseklik x Genişlik x Derinlik)
113.5 x 59 x 12.9 mm.
Foto ID
VAR
Titreşim
VAR
Konuşma Süresi
7.4 Saat
Bekleme Süresi
720 Saat
Diğer Özellikler
Multi-touch input method, Proximity sensor for auto turn-off, Accelerometer sensor for UI auto-rotate, Scratch-resistant surface, Speakerphone, 3.5 mm audio jack, HDMI port, GPS with A-GPS support; Nokia Maps, Downloadable games
Ağırlığı
135 g.
Ürün Açıklaması
3,5 inç Dokunmatik Ekran 12 Mp Kamera 16 GB Dahili Hafıza SMS Sohbet Görünümü GSM/EDGE MP3 Çalar

Fiyat Aralığı
979 - 1.342 TL

kamerasının cözünürlügü cok düşük gerçek 12 mp degil dandik

Kamera Özellikleri
Kamera
12 Mp
Megapiksel

nasil deil.

Bu Film Cep Telefonuyla Çekildi
İzleyenleri kendisine hayran bırakan bu görüntülerde hiçbir profesyonel kamera kullanılmadı! İşte sadece cep telefonuyla çekilen o film.

Giderek gelişen cep telefonu endüstrisi, ortaya üstün özellikteki ürünleri çıkarmaya devam ediyor. Geçmişle kıyaslandığında adeta devrim niteliğinde bir değişime uğrayan mobil cihazların yetenekleri saymakla bitmiyor.

Böylesi ürünlerin en büyük özelliklerden birisi de kamera ile görüntü kaydı. Megapiksel sınırlarını giderek zorlayan üreticiler, bu konudaki başarılarını da ilginç yollarla gösteriyorlar.

Son olarak, ürettiği N8 model telefonun 12 MP'lik kamerasını test etmek isteyen Nokia, sadece cep telefonunu kullanarak film çekti.

Olive - First Five Minutes - YouTube

Videosu Hd. Kamerası Fotografları demek istedim. N8 kullandım. Çözünürlük sıfır. Şimdi İphone4 kullanıyorum kamerası 5mp ama N8'i ikiye katlıyo. Kalite ön planda. Nokia'nın 12mp 'si iphone'nin 3.2 mp bile degil kullananlar bilir :)

Onun için telefon alırken özelliginden çok kullanıcı yorumlarına bakmakda fayda var :) Ben N8'i alırken vayy kameraya bak diyerekden aldım elimde patladı :D Gerçekten çok igrenç bi kamerası var kullanan başka birisi olsa da keşke söylese :)

Birde Nokia'nın sitesindeki yorumlara da aldanmayın onlarda nokia'da çalışan eleman tayfası :))

Geri