Nickinizi neden seçtiniz ?

Konu sahibi son olarak 3046 gün önce görüldü
game of thrones'da Daenerys Targeryen'in en büyük ejderhası

tumblr_mgq4tzCMzy1rzga2oo1_500.gif

tumblr_mn1nasEYYB1sq0m91o1_500.gif

khaleesidragon.com.gif

shider'in yumuşamış hali, arkadaşımın taktığı lakap aslında ilk başta garip gelmişti sonra sevdim :D

*Mona-Açılışı Monna Rosa :)

*monna* rosa* ''gül hanım'' anlamına gelmektedir... sezai karakoç bu şiir(ler)i 19 yaşındayken yazmıştır*... ilk şiir bir gencin ağzından yazılmıştır, ikincisi ise o gencin ölümünü anlatır... üçüncü şiir kızın dilinden yazılmıştır... ''ve mona rosa'' için sezai karakoç; ''şairin dilinden olup bir rüyadan uyanışın anlatılışı gibidir'' der. ayrıca '' 'yeni monna rosa' adlı bir şiir daha yazdım. bu şiiri bir şiir gecesinde okudumsa da hiçbir zaman yayınlanmadı ve sonunda kayboldu'' demiştir...

türettiğim ve parçaları alakasız şeyler
el azul(juan jose moreno) meksilalı uyuşturucu kartellerinin başı.
real türkçe karşılığı gerçek. oldu mu sana elazulreal

Ruzenin - Çiçek gibi güzel yüzlü.

By: Erkek :p

FaLCoN : Kartalgil ailesinden yırtıcı kuş

By_FaLCoN: Erkek yırtıcı kuş

Aşram ( Sanskritçe: आश्रम ), antik Hindistan’da orman içinde ya da dağda, bilgelerin dünyanın telaşından uzak, huzur içinde yaşadıkları yerlere verilen Sanskritçe bir addır. Bu yerler inzivaya çekilmek için kullanıldığı kadar eğitim için de kullanılır. Dolayısıyla aynı sözcük guru ve öğrencilerinin yaşadığı ve ustalarının öğretilerini izledikleri yerler için de kullanılır. Ancak bu durumda genellikle gurukula adı kullanılır. Bu kelime, üstât anlamına gelen guru ile gurunun biyolojik ailesi ve öğrenci grubunu kapsayacak biçimde aile anlamına gelen kula kelimelerinden oluşur.

Aşram ( Sanskritçe: आश्रम ), antik Hindistan’da orman içinde ya da dağda, bilgelerin dünyanın telaşından uzak, huzur içinde yaşadıkları yerlere verilen Sanskritçe bir addır. Bu yerler inzivaya çekilmek için kullanıldığı kadar eğitim için de kullanılır. Dolayısıyla aynı sözcük guru ve öğrencilerinin yaşadığı ve ustalarının öğretilerini izledikleri yerler için de kullanılır. Ancak bu durumda genellikle gurukula adı kullanılır. Bu kelime, üstât anlamına gelen guru ile gurunun biyolojik ailesi ve öğrenci grubunu kapsayacak biçimde aile anlamına gelen kula kelimelerinden oluşur.

Bir de bugün kitabın birinde araba markası diye okudum Aşram'ı..: )) Hintliler mi ne kullanıyormuş.: ))

Bir de bugün kitabın birinde araba markası diye okudum Aşram'ı..: )) Hintliler mi ne kullanıyormuş.: ))

Hımmm emin misin aşram diye okuduğuna :p aşure yada haspam filan olabilir mi :dusun:
Evet Hintlilere özgü birşey ama hiç filmlerinde rastgelmedim hani bu bahsedildiği tarzda bir duruma.

İsim, bildiğin isim. :T:

Kelime anlamı ise; başlangıcı belli olmayan zaman.

Hımmm emin misin aşram diye okuduğuna :p aşure yada haspam filan olabilir mi :dusun:
Evet Hintlilere özgü birşey ama hiç filmlerinde rastgelmedim hani bu bahsedildiği tarzda bir duruma.

"Daha birkaç gün önce Vedanta güzel bir şey yaptı: Aşram marka cipiyle kaçtı.."

Çamların Kadim Bilgeliği - Osho - Sayfa 25

Hemi de cipmiş..:D

Geri