Nickinizi neden seçtiniz ?

Konu sahibi son olarak 3046 gün önce görüldü
super-gucu-olan-hayvanlar-siralio-11.jpg

Ben bu nicki nasi buldum anlamadım gri renk ve grafikerlikle ilgili düşünürken oldu. Sonra baktım. Gri fikir olarakda okunuyor işte dedim bu ilk defa burda kullanıyorum artık çoğu yerde bunu kullanacam :)

Dünyada sizden, yani bütün erkeklerden niçin bu kadar çok nefret ediyorum, biliyor musunuz? Sırf böyle en tabii haklarıymış gibi insandan birçok şeyler istedikleri için. Beni yanlış anlamayın, bu taleplerin muhakkak söz haline gelmesi şart değil. Erkeklerin öyle bir bakışları, öyle bir gülüşleri, ellerini kaldırışları, hulasa kadınlara öyle bir muamele edişleri var ki… Kendilerine ne kadar fazla ve ne kadar aptalca güvendiklerini fark etmemek için kör olmak lazım. Herhangi bir şekilde talepleri reddedildiği zaman düştükleri şaşkınlığı görmek, küstahça gururlarını anlamak için kafidir. Kendilerini daima bir avcı, bizi zavallı birer av olarak düşünmekten asla vazgeçmiyorlar. Bizim vazifemiz sadece tabi olmak, itaat etmek, istenilen şeyleri vermek. Biz isteyemeyiz, kendiliğimizden bir şey vermeyiz. Ben bu ahmakça ve küstahça erkek gururundan tiksiniyorum. Anlıyor musunuz?

Bu yüzden.
Kitabı okuduğum ana kadar bir türlü toparlayamadigin düşüncelerimin cümleye dökülmüş halini gördüm..
Maria benim yerime çoktan söylemişti

Bu yüzden.
Kitabı okuduğum ana kadar bir türlü toparlayamadigin düşüncelerimin cümleye dökülmüş halini gördüm..
Maria benim yerime çoktan söylemişti

Okumadigim bir kitapti.
Düşününcelere katilmamak elde degil.
Guzel secim olmus.

Yağmur aşığı olduğumdan sectim

Hayatım boyunca uçmayı bir nevi özgürlük olarak görmüşümdür. O yüzden bu nicki kullanıyorum

spartacus ün yayınladığı kanalın adı starz dı o yüzden seçtim

çok çok çok sevdiğim fransız marka Türkiye de kaçak olarak nadir bulunan bulduğum da paketi 20 lira bile olsa gözümü kırpmadan alabileceğim bir sigara markası.

Japonca yetenekli genç demek kendimce

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bitkiler şaşırtılmayı sever, bende şaşırtmayı seviyorum. Ondan.

İlk defa açıklıyorum;

Yönetmen Ezel Akay'ı çok severim. Ezel'i isim olarak da çok severim oncün seçtim. Ezel dizisinin etkisini de unutmamak lazım. fkdjgş

Forumda kalıcı olmayı düşünmüyordum. Aklıma üye olurken ilk noah geldi Nuh filmini izlerken giriş yaptım filmi sevmedim ama nick yapıştı üzerime. Sakin bir yapım olduğu için yakıştıran oldu vs

Kaldı öyle hikayesi böyle ;)

Geri