Nick isim söylemeden birine düşüncenizi belli edin !

Konu sahibi son olarak 3410 gün önce görüldü
Biri var ve o kendi halinde .. Hoş kucukde olsa güzel sohbetimiz vardı azıcıkta olsa simdi oda yok oldu gitti. Teşekkürler adelet gostermediğin için hayat ! Yinede umarım mutludur.

Sizinkileride alabiliriz. :) İlginc bir konu olabilir.

ahahahahahah olum adamın zaten karmaşık bi ilişkisi varmış sanırım 2.ye zorluyordu :D

Düşün ki o bunu okuyacak konusu var orada yazıyor arkadaşlar isim vermeden her şeyi :)

Hayatın oyunu bu annem bir daha geri dönememm.
dırırıı dı rı rı

Hanginiz bu arkadaşa ümit verdi çıksın ortaya ayıp be
Ümid falan yok ortada .. Sadece hoslandıgım kız o kadar hoslandıgımdan haberi bile yok. :cici:
ahahahahahah olum adamın zaten karmaşık bi ilişkisi varmış sanırım 2.ye zorluyordu :D

Karmasık iliski illa sevgili olayınamı girer yok öyle birşey. . Karmasık niye yaptım olayına gelince platonik anlamında yaptım. :uykucu:

Astral seyahat eden bir arkadaş vardı bi ara, bu arkadaşı ona benzetiyorum.

bu çocuk deve gibi değil , aslında masumane tıpkı 2000 lerde mp3 sitelerinde takılan aşkına yanıt alamamış , aşk şiirleri şarkıları paylaşan bir üye gibi , nick bile bunu kanıtlar nitelikte (MIRC , İRC dönemleri) kaldıki adam birine yürücek olsa ilişki durumu "yok" olur du muhtemelen ilişki durumunu var yapıpta (kendisi aslında birinden hoşlanmanın verdiği sevinçten yapmış die umuyorum okadar temiz) olayının temellerini sarsmaz
ama açtığı konunun bukadar troll cü üyenin (bende dahil) olduğu yerde olması
onu zora sokucak gibi duruyor , master kardeşim böyle konular açma hiç hesapta yokken yorumlardan ötürü kırılmanı istemem açtığın konuların ve üslübun beni biraz olsun böle düşündürdü , forum alemi acımasızdır , üzerler seni , berduş olursun acından ölürsünnnnnnn , örselenmekten bi hal olursun

aşırı sakin biri ama arada bir çaktırmadan sinirleniyo ama çaktırmıyo çokta efendi biri sürekli sırıtıyo beğendim bu hallerini. bitti.

Muamezekâr yapın gereği geride durma! Haydi! Onu helal 1 ortamda coffee içmeye çayır!​

Bi bok bilmediğin halde uzun uzun yazıyorsun ya çok eğlenceli

Geri