Nick değiştirdiğinde pişman olan üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Forum sahibi nick değişme süresini 1 YIL + 10 EURO yapmıs benden duymus olmayın canlar.

Run her seye konu acman da yani.dddd

Run her seye konu acman da yani.dddd
Bütün konular o an forumun atmosferine uygun şeyler canım.. herkes ile ilgili bütün veriler var forumun içinde.
Nick ver sana kaynanasının burcunu söyleyeyim, patronunun ayakkabı numarasını, komşusunun köpeğinin adını vs
Herkesin her şeyini bilmek çok kötü, eyvah eyvah.

Mastor'un 2017 senesinin Kasım ayında çıkarttığı FORUM KULLANIM AMACI ve İNTERNETTEKİ HAMLELERİMİZE DİKKAT EDELİM adlı kitapçığın giriş cümlesine göz atarsanız orası şöyledir; -Nickname namustur, değiştirilmez, harflerin boyutlarıyla oynanmaz, fazla kurcalanmaz.

Sonra nikimin son harfi büyüdü, yok ortasındaki harf büyüdü, bu büyüyor niye böyle oluyor filan, e oynarsan, dedik sana oynama işte, şu nikleri bi' rahat bırakın.

Nickimi çok seviyorum, sanırım değiştirmeyi hiç düşünmedim.

Degistirsem cok pisman olurdum. İlk zamanlar kisa sureli kullandigim bikac sey olmustu ama hicbiri bi lanemoje degil .p

Degistirsem cok pisman olurdum. İlk zamanlar kisa sureli kullandigim bikac sey olmustu ama hicbiri bi lanemoje degil .p

Ya bazı nickler üyelere yapışık, isimleri gibi gerçekten. Lanemoje böyle bir nick. Yani sana lanemden başka bir şey olmaz gibi. Shinigami de böyle bence. Grifikir. Ashriel. Run. malumatfuruş vs.

ben pişman olmuştum ya. sonra sanemi bayağı bir uğraştırmıştım.

Geri