Nevşin Mengü'den CHP'ye: Grup seks ve viski partisi yapamazsınız

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Son dönemde CHP içerisinde ortaya çıkan görüntülere bir tepki de Nevşin Mengü'den geldi. Muhalefetin inandırıcılığını koruması gerektiğini savunan Mengü, 'Bu iktidarı değiştireceğim' diyenlerin grup seks veya viski partisi yapma lüksünün olmadığını ifade etti.​

Haber Merkezi
[COLOR=rgba(62, 73, 89, 0.9)]Haber Merkezi
[/COLOR]
CHP'nin adı, bu kez seks skandalları ve yolsuzluklarla anılıyor...
Daha önce 'çöp, çukur, çamur' üçlüsüyle anılan CHP, belediyelere yönelik soruşturmalarla birlikte gerçeklerin ortaya çıkmasına engel olamıyor.

NEVŞİN MENGÜ'DEN SERT TEPKİ

Otel odalarına baskınlar, itirafçıların grup seks iddialarıyla boğuşan parti, seçimler öncesi vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor.
Bu tepkilere muhalif kimliğiyle bilinen gazeteci Nevşin Mengü de eklendi.
6a056a1f81e4e929__w1200xh675.jpg

"GRUP SEKS VE VİSKİ PARTİSİ YAPAMAZSINIZ"

Kendi YouTube kanalı üzerinden değerlendirmelerde bulunan Mengü, CHP'nin bir an önce kendine gelmesi gerektiğini söyledi.
Muhalefetin inandırıcılığını koruması gerektiğini savunan Mengü, 'Ben bu iktidarı değiştireceğim' diyenlerin grup seks partisi veya viski partisi yapma lüksünün olmadığını ifade etti.
İçip içip partilemenin siyasi sorumlulukla bağdaşmadığını belirten Mengü, CHP'li vekillerin dokunulmazlık zırhına güvenerek hareket ettiklerini ancak bu imtiyaza sahip olmayan gazeteci ve sade vatandaşların durumunun görmezden gelindiğini söyledi.
6a056aa9bed87778__w1200xh667.jpg

'DOKUNULMAZLIK ZIRHI' VURGUSU YAPTI

Nevşin Mengü, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:
"Eğer muhalefetin iddiası ben bu iktidarı değiştireceğim ise, grup seks partisi yapamazsınız, viski partisi de yapamazsınız. Olmaz. İçip içip de partileyemezsiniz. Çünkü sizin başka bir misyonunuz var. Herkes buna göre yaşıyor kusura bakmayın. CHP'li milletvekillerinin dokunulmazlığı var ne güzel. Peki, dokunulmazlığı olmayan gazeteciler ne yapsın? Dokunulmazlığı olmayan sade vatandaş ne yapsın? İnsanlar CHP için risk alıyorlar. Hepiniz tweet atıyorsunuz, yorum yapıyorsunuz... Sokağa inildi Saraçhane'de falan. Dokunulmazlığı mı var bu insanların? O zaman yapamazsınız. Şu ciddiyetle yaklaşması gerekir muhalefetin."

nasıl bi açlıksa
belediyeleri alınca iyice dağıtmışlar

Yani alkol zaten tamam. Tasvip etmesek de domuz eti yemeye kadar tamamdık. Bunlar da bir tercih neticede. Fakat o grup olayları falan umarım doğru değildir. Haberi bilinçli okumadım, herhangi bir araştırma yapmak da istemem. Özellikle devlet adamı olup halka hizmet etmek isteyen bu tür zaaflardan uzak olmalıdır. Bizde devlet adamı olmak, milletin efendisi olduğunu zannetmek manasına geliyor. Seçilince kasayı doldurmak, tüm ayrıcalıkları şahsi menfaate çevirmek, itiraz edeni yok etmek üzerine kuruluyuz. Hz. Ömer'in mum hikayesini dinlerken vay beee deriz ama bunu yapan birine şahit olsak enayi deriz. 2020 yılıydı... Haberlerde bir temizlik görevlisinin çöpte bulduğu 100.000 lirayı polise teslim ettiğini izleyince "vay enayi" diyene şahit oldum. Biz zaten toplum olarak da bu haldeyiz. Ahlaksızlıktan son derece korkmayan, üstüne üstüne giden bir toplum haline geldik. CHP olsun, AKP olsun, her hangi bir parti olsun fark etmez. Makama oturup hırsızlığı ortaya çıkan, namussuzluğu ortaya çıkan o insanlar, bizim içimizden yetişip oralara geçiyorlar. İşte biz bu partilerin, bu futbol kulüplerinin, bu derneklerin fanatikliğini yapıyoruz. Milyon dolarları götürüyorlar ve biz bunlara oy veriyoruz. Bu ülkede Acun gibi bir adam çıkıp yardım topladı. Kime? Başkanı Türkiye'nin en zengini olan Fenerbahçe kulübüne. Beşiktaş "feda" ayağına topladı. Galatasaray keza öyle. Milletimiz bile isteye gönüllü olarak bu zümrelere dolandırıldı. 20 sene boyunca canlı canlı milleti taciz eden İbrahim Tatlıses'i izledik ve kumandanın tek bir tuşuna basıp kanalı değiştirme yiğitliğini gösteremedik. Programa akıl sağlığı yerinde olmayan insanları çıkartıp donlarını indiren Mehmet Ali Erbil'e tepki gösterme cesaretimiz olmadı. Kıyaslamak istemem ama bir cemaatin hocası, yaşı küçük bir kızla evlendi diye ülkede kıyamet koptu. Fakat bir okul müdürünün ve beraberinde birkaç öğretmenin, ögrencilerle ilişkiye girmesine ses çıkarmadık. Bizim ses çıkarma anlayışımız da şaibeli. Çifte standart var. Didem Arslan'ın programını hatırlayın. Yanlış hatırlamıyorsam 38 yaşında bir adam 18-19-20-21 yaşlarında bir kızla sevgili mi olmuş, evlenecek mi neymiş. Aradaki yaş farkından ötürü adamı sıkıştıran Didem Arslan, Acun'un sevgilisiyle arasında 20-30 yaş olduğunu ve illa zengin mi olmak gerekiyor cevabını alınca sus pus oluyor. Biz toplum olarak iki yüzlü hale gelmişiz. Kendi desteklediğimiz guruba göz yumuyor, karşıt olduğumuz guruba küfrediyoruz. Ondan sonra vay efendim viski partileri, vay efendim guruplar falan. Amaaaan. En azından tecavüz yok diyecek eşiğe gelmişiz haberimiz yok.

Bu bir tercih meselesi. Herkes bizim gibi yaşamak zorunda değil. Başkalarının yaşam tarzına saygı göstermeliyiz.

Hahaha bunların tek kurtuluşu yine Atatürk olacak. Kapatılmalı bu parti dedirtirecek herşeyi deniyorlar fark etmediniz mi? Sonradan yine gevşek gevşek "Bak gördünüz mü bunlar Atatürk'ün tüm izlerini silmeye uğraşıyorlar..." diyebilecek kadar karaktersizliği yaşam standartı yapmış insan bunlar. Bu kadarını ben bile beklemezdim ama demek ki devlet dediğin çok büyük bir erk. Ana muhalefeti bile mevcut hükumetin desteklemesi konusunda bu kadar şevke getirebiliyor. CHP bir devlet projesi kesin.

Yapılan bir yanlış varsa bu kişilerin yanlışıdır. Bir partinin veya bir topluluğun değil. İşini hakkıyla yapan sayısız, dürüst ve dosdoğru insan var CHP'de. Aynı şekilde Ak Parti içinde de yanlış yapan, doğru iş yapan elbet vardır yada başka partilerde. Nevşin Mengü'yü de tebrik ediyorum. Gazetecilik böyle olmalı zaten. Kim ne yapıyorsa açıkca ortaya koyacaksın ve eleştireceksin. Hükümet partisinden biri olsun yada muhalefetten olsun, cesurca söyleyeceksin. Ha bana bişi olur, mesleğim gider, mafolurum diye şüphen, korkun olmayacak. Bu dünyada ben tertemizim diyemez kimse. Kimse günahsız ve tertemiz ölmez bu dünyada. (peygamberler ve şehitler hariç)
Haksızlık karşısında susan sessiz şeytandır.

O DUDAKLARINI YERİM

İşte TikTok'ta gizli rumuzlarla yapılan yazışmalardan bazıları şu şekildeydi:

istuser04: Sevgilini, bugün orada tek başına bırakıp gittin aşkım.
bst198080: Yani böyle söyleme bence... 150 kişi var ve program için alıp götürüyorlar beni.
bst198080: O dudaklarını yerim.
istuser04: Sevgilim sabah namazı programı var erken yatsan dinlensen bu akşam.
bst198080: Uykum yok. Gece de İnstagram dan hikaye yaptım. O da sanaydı.
istuser04: Nasıl güzel söylüyon, hep söylesen aşkım.
bst198080: Sevgilim 04:30’da teşkilata geçeceğim. Uyumak istemiyorum seninle muhabbet öyle güzel ki.
istuser04: Ada center in orada buluşalım aşkım.
bst198080: Olur aşkımmm 20:00-20:15 civarı. Benim de sana çok ihtiyacım var güzeller güzelim. Elifim benim.
istuser04: Yanından ayrılmak istemiyorum. İyiki sevgilim. Çok güzel bir ortam oldu. Biz mutlu. Herkes te mutluydu.
bst198080: Biz birlikte olduğumuz her ortamda çok

Haber Kaynaği

Geri