Neler "Aldatma" Kapsamına Giriyor?

Konu sahibi son olarak 924 gün önce görüldü
Neler "Aldatma" Kapsamına Giriyor?

Neler "Aldatma" Kapsamına Giriyor?​

Ruhunla bile birini aldatabilirsin

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim yanlış anlayabilecegim her sey aldatma kapsamina girer.

Biri de aynı beşi de aynı. Niyeti bozduğunda peş peşe geliyor zaten.

Biriyle mesajlaşırken ..
Mesaj gelsin diye küçük bir heyecanla bekliyosa ..
İşte o bile aldatmaya girer :sevimli:

Gözlerden tabii ki. Ruhun aynası ya..

"Elime gitar alıp bir şarkı bile adayamadım ya sana
Sırf bunun için öldürmek istiyorum bütün müzisyenleri
Ama seni otuzbir çekerken bile aldatmadım hiç
Tahrik demedi, taklit imzaya direndi ellerim
Cihan Oğuz"

Restorant'da garson kızın gömleğinin açık düğmesinden memelerine bakma cabasi.
Bu benim için aldatmadir.

Restorant'da garson kızın gömleğinin açık düğmesinden memelerine bakma cabasi.
Bu benim için aldatmadir.

tv dede hergün meme görebiliyor insanlar ozmn her an herkez herkezi aldatıyor demektir. açık olana göz kaymıştır reflexdir o .d

tv dede hergün meme görebiliyor insanlar ozmn her an herkez herkezi aldatıyor demektir. açık olana göz kaymıştır reflexdir o .d

Kıyaslama yapmaya bak hele bunu özellikle yapıyorsa niyeti bozuktur ben dururken başka kadınların memesine bakmak ne? Bende refleks yapıp başka erkeklerin pipisine mi bakayım ? xd

Masumlastirma :D

Kıyaslama yapmaya bak hele bunu özellikle yapıyorsa niyeti bozuktur ben dururken başka kadınların memesine bakmak ne? Bende refleks yapıp başka erkeklerin pipisine mi bakayım ? xd

Masumlastirma :D

hayır masumlaştırmıyorum .d tv dede her an meme görebiliyoruz . ozmn çıplak ve kaslı erkeklerin memesine bakan plajdaki bayanlarda fail durumuna düşer yada tv de yada forumdaki açılan üstsüz erkek mankenlere , biscolata erkeklerine bakan bayanlar .d onlardada meme var , hadi onuda geçtim düğmeleri açık bir bayana bakarken , herkez reflex icabı yanlışlıkla bir yere bakıp allam napıom yaw hissine kapılabilir bayanlarda bu trajikomik duruma düşebilir bir uzuva gözü kaydığı zaman günlük yaşantıda gidipde dokunmadın sürece bir memeye pekde günah sayılmamalı hor görülmemeli :D kızılmamalı unutmamalı o güzel günleriiiiiiiiii , ailelerin geldiği bir mekanda meme açan garsonunda suçu olabilir .d belkide açık unutmuştur aceleyle giyinip mesai değişimi yapıca sırada acil giyindinden :D neyse insanlar karşı tarafı değil kendisini aldatır zaten aldatılan değil aldatan aldatmıştır kendisini

dipnot : okadar basit birşeye öküz gibi bakıp yakalanan bizden değildir zaten :asd:

Ay xasthur kaybol gözüm görmesin.
Forumda ki geyik konusu ile bunu mu kiyasliyorsun?
Ayrıca bende çıplak erkek bedenine bakınca tahrik oluyorsam bende aldatmis sayiliyorum.

Bi insan çıplak geziyor diye hayvan gibi bakacak degilsiniz ya.

Ay xasthur kaybol gözüm görmesin.
Forumda ki geyik konusu ile bunu mu kiyasliyorsun?
Ayrıca bende çıplak erkek bedenine bakınca tahrik oluyorsam bende aldatmis sayiliyorum.

Bi insan çıplak geziyor diye hayvan gibi bakacak degilsiniz ya.

senin anlattın duruma nazaran söledim :D hayvan gibi bakıyorsa o yapan insanın hayvanlığıdır ama bakmak konusunda kimse pek masum olamaz ama aldatmak için okadar katı bir sebep olmamalı bbir bayanın yada bir erkeğin çıplak bir vücud görmesi .d yoksa herkez hayallerindede sevgilisini aldatabilir teorik olarak .d bir kim kardashianla :D yada bir jhonny sins ile ,2 taraf içinde konuşuyorum zaten yanlız erkekler için değil neyse kayboldum sabah sabah keyfini kaçırmıyım , kovmana gerek yok fikrimi paylaştım sadece

senin anlattın duruma nazaran söledim :D hayvan gibi bakıyorsa o yapan insanın hayvanlığıdır ama bakmak konusunda kimse pek masum olamaz ama aldatmak için okadar katı bir sebep olmamalı bbir bayanın yada bir erkeğin çıplak bir vücud görmesi .d yoksa herkez hayallerindede sevgilisini aldatabilir teorik olarak .d bir kim kardashianla :D yada bir jhonny sins ile ,2 taraf içinde konuşuyorum zaten yanlız erkekler için değil neyse kayboldum sabah sabah keyfini kaçırmıyım , kovmana gerek yok fikrimi paylaştım sadece

Zaten mastürbasyon malzemeleri olayina hiç girmiyorum bile.

Aldatmaktir illa tensel olmasına gerek yok.
Kasten ve art niyetle (cinselliğe ve duygusal yakinlasmaya giden kapi aralayan her hareket konusma) yapılan yaklaşımlar aldatma kapsamına girer benim için.

Aldatmayi herkes kendine gore yorumluyor ama bu kavramın yatakta bitmesine ve fiziki yakınlaşmaya ihtiyacı yok :D

Benim için şeffaflık önemli . Kızlarla istediği kadar sohbeti olsun yoksa hiç mühim değil .

Zaten mastürbasyon malzemeleri olayina hiç girmiyorum bile.

Aldatmaktir illa tensel olmasına gerek yok.
Kasten ve art niyetle (cinselliğe ve duygusal yakinlasmaya giden kapi aralayan her hareket konusma) yapılan yaklaşımlar aldatma kapsamına girer benim için.

Aldatmayi herkes kendine gore yorumluyor ama bu kavramın yatakta bitmesine ve fiziki yakınlaşmaya ihtiyacı yok :D

Benim için şeffaflık önemli . Kızlarla istediği kadar sohbeti olsun yoksa hiç mühim değil .

tabiki kişnin prensiplerine bir saldırı yok herkezin farklı farklı düşünceleri ve bu konuda prensipleri vardır .d ama bu kavramın at gözlüğü takıp dolaşılmasına kadar indirgenip süzgeçlendirilmesinede gerek olmadı kanaatindeyim gerçi " olm hani bakıcaksan bari boynun kıtırdatma seansına denk getirde arada kaynasın" derler :D heueheueh

neyse bayanlar bu konuda erkeklerden daha olgun düşünür bizde erkek öldürür bakarsa bayansa trip atar yada boşanır adaletsizliğin böleside var neyse iyi günler , iş başına .d

tabiki kişnin prensiplerine bir saldırı yok herkezin farklı farklı düşünceleri ve bu konuda prensipleri vardır .d ama bu kavramın at gözlüğü takıp dolaşılmasına kadar indirgenip süzgeçlendirilmesinede gerek olmadı kanaatindeyim gerçi " olm hani bakıcaksan bari boynun kıtırdatma seansına denk getirde arada kaynasın" derler :D heueheueh

neyse bayanlar bu konuda erkeklerden daha olgun düşünür bizde erkek öldürür bakarsa bayansa trip atar yada boşanır adaletsizliğin böleside var neyse iyi günler , iş başına .d

Ben evliliğin ve ikili ilişkilerin sevgiden cok saygı ve güven üstüne kurulduğuna inananlardanim. Bunlardan birini kaybetmissem devam ettirmem.

Sürekli gözünun dışarda oldugunu dusundugum birini de hayatımda istemem (büyük konuştu)

Ama öyle.
Sana da iyi gunler.

Geri