Neden peygamberler hep yahudi.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YNnpzE.jpg
[/url] neden peygamberlerin çoğu yahudi veya yahudi köküne dayanıyor yoksa peygamberlik bir meslek mi.

Demekki en yoldan çıkan onlar

Müslümanım diyenlerin de neler neler yaptığını gördük. Bu mantıkla yaklaşmak saçma sanırım. Ama bu arkadaşla tartışmaktan saçma olamaz, çünkü yine bir yerde gördüğü şeylerle gelmiş burada gereksiz tartışma yaratacak. Bu fotoğrafı aldığı sitede istediği gibi yırtınabilirdi aslında ama sanırım orada ki insanların sözlerini araklayıp orada yazamayacağı için bu tarz konuları oralardan alıp buralara taşıyor.

Müslümanım diyenlerin de neler neler yaptığını gördük. Bu mantıkla yaklaşmak saçma sanırım. Ama bu arkadaşla tartışmaktan saçma olamaz, çünkü yine bir yerde gördüğü şeylerle gelmiş burada gereksiz tartışma yaratacak. Bu fotoğrafı aldığı sitede istediği gibi yırtınabilirdi aslında ama sanırım orada ki insanların sözlerini araklayıp orada yazamayacağı için bu tarz konuları oralardan alıp buralara taşıyor.

peygamber efendimizin son peygamber olmasından dolayı müslümanlara başka peygamber gelmeyeceğini biliyoruz ama. Büyük sapkınlıklardan sonra peygamber gönderilmiş gibi bir durum da var gibi o açıdan söylemiştim

Breh breh ne kadar da zekice bir soru bu :) Yine bir açık yakaladığını sanmış konu sahibi ..

Evvela Kuran'da 25 peygamberin ismi zikredilmiş olsa da sayılarının bundan çok daha fazla olduğu gerek ayet ile gerekse hadisle ortaya konmuştur.

Andolsun, senden önce de Peygamberler gönderdik. Onlardan sana kıssalarını anlattığımız kimseler de var. Sana kıssalarını bildirmediğimiz kimseler de var. (Mü’min, 40/78)

Avf b Mâlik'in bildirdiğine göre Ebû Zer (r.anh), Rasûlullah'ın (sallallahu aleyhi ve sellem) yanına oturdu. Hadisin devamında şöyle denilmiştir: "Ya Rasûlallah Peygamberlerin ilki hangisiydi" dedim, "Âdem" buyurdu.
"Nebî miydi O" diye sordum. "Evet Allah'ın hitabına muhatab olan bir nebidir" buyurdu.
"Ey Allah'ın Rasulu, Peygamberlerin sayısı kaçtır?" diye sordum, "124 bin" buyurdu.
"Bunların kaçı rasuldur?" diye sordum, "315'i büyük kalabalık" buyurdu.

Bu bilgilerin ışığında dünyanın hemen her yerine ALLAH'ın peygamberler gönderdiğine iman ederiz. Ayrıca o günün şartlarında dünyanın en kalabalık ve dünya siyasetine yön veren bölge ve milletlerine daha fazla peygamber gönderilmesinde bir mantıksızlık da yoktur ..

anladık ateistsin ama bu çabanın sebebi nedir anlayamıyorum

Değilim soruyorum sadece illa ateist mi olmak lazım bunu sormak için zaten islam böyle soruları sormayı sorgulamayı önemsiz buluyor şöyle aklı başında cevap veren Yok ..

Açtığın 874 konunun 800 ü genelde ' İslamiyette açık var ' tarzında :)

Bazen haberlerde görüyorum bu bazı yazılım programlarında açık bulan gençlere firma tarafından para ödülü veriliyor. Sende İslamiyette açık bulup diyanetten para koparmaya mı çalışıyon anlamadım ki hacı :)

o da bilmiyor ne cacık olduğunu, ailesi ile arkadaş çevresi arasında kalmış sanırım iki tarafında etkisi altında kalınca ne olacağına karar verememiş apışmış kalmış.

Yabani islam düşmanlığı yaparak aykırı olmaya çalışıyo.d

Ama iki zekice şey söyle de biz de düşünelim biraz yoralım kendimizi.

Yanıldınız hepiniz bana ters olan şeyler var kimse cevabını değil kafa bulma derdinde dinden para kazanan çok bize sıra gelmez yinede yahudilere helal olsun adamlar sürü psikolojisinden iyi anlıyormuş neden bütün peygamberler yahudi diye sorarken islam düşmanlığı değil 3 büyük dine hitaben sorduk herşeyi islama bağlamayın o değilde en son peygamber geldi galiba Araplar bir defa sapıtıp yoldan çıkmış ki yeterli bulunmuş :d

Alles komt goed jong, jij wordt binnekort erg gelovig, seni ben bile taniyamicam .) Yani icimden oyle bir his geciyor.

Aynen meslek. 1450TL + yol, yemek, sigortalı bir meslek. Birazcık araştırılsa sebebinin ne olduğunu aktaran 3 cümle ile aradığın cevabı bulacaksın. İşiniz gücünüz şov yapmak.

Kızlar inşallah diyeyim kaderde kötü dinsiz olmak varmış napım : ) komt goed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri