Neden hala kel dolanasınız ki!

Konu sahibi son olarak 4591 gün önce görüldü
Saçsız olan bir çok erkek gibi, eşim de saçlarının dökülüyor olmasından müzdaripti. Ben bebeğim yüzünden bütün günü evde geçirdiğim için, televizyon en yakın arkadaşım olmuştu son bir yıldır. Kanal D'deki Doktorum programında takip ettiğim Doktor Seran Göçer, öyle güzel konuşmuş ve kelliğin bir kader olmadığını öyle güzel anlatmıştı ki ne yalan söyleyeyim ikna oldum. İnternette Dr. Seran Göçer'i uzun uzun araştırdıktan sonra, ne kadar güvenilir ve işinde ne kadar titiz bir doktor olduğunu anladım ve araştırdıklarımı bir çırpıda eşime anlattım. O da ikna olunca, soluğu Memorial Hastanesi'nin Şişli'deki şubesinde aldık. FUT tekniğiyle saç ekimine başlandı eşime ve 4. ayın sonunda sağlıklı saçları çıkmaya başladı :)

Biz memnun kaldık. Hem Doktor Seran Göçer'in saç ekimi hususunda rahatlatıcı konuşmalarından hem de titiz ve sonuç veren çalışmasından.

Üstelik, çok pahalıya da mal olmuyor. Benden söylemesi:)
Bu arada biz facebook hesabından ulaştık kendisine.
Bi de Facebook sayfasında neredeyse hergün faydalı bilgiler paylaşıyor. Hiç olmazsa oradan bi şeyleri takip ederek, olan saçlarınızın sağlıklı kalmasını sağlayabilirsiniz ;)
:heyoo:

Geri