Neden evet diyeceksınız ?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Seçilmiş hükümetlerin üzerinde
Yargı, Ordu, sermaye
Vesayetine son vermek
Koalisyonu hükümetleri olmaması için
Güçlü hükümet, güçlü lider
Hızlı karar al, uygula
Metodu
Geçeri olacak

ama tam tersi olsun, yargı, ordu tek adamda birleşsin

peki sana şunu soracam, lütfen samimi cevaplar mısın?

14 yıldır her defasında kandırıldım diyen bir kişiye tek adamlık vb. nasıl güvenip vereceksiniz?

dış politika, ekonomi, eğitim bu haldeyken?

maalesef acı gerçekleri söylüyorum
irana ırağa suriyeye mısıra bir bakın isterseniz sözde şeriat adı altında kadınlara hayvan muamelesi yapılıyor

keza Türkiye'de de tam anlamıyla olmasa da yine aynı şekilde

Osmanlı'yı ve şuan ki yapıyı hep din adı altında yok ettiler zaten

ben ayette yazıyor diye demiyorum olanı söylüyorum,

ergenekon çıktığında komutanlar içeri atılırken yapmayın etmeyin dedik dinlemediler
biz haklı çıktık

pkk ile görüşüldü serbest bırakıldılar
kandırıldık dediler

esada kardeşim dediler
daha sonra kalleş esad oldu

bu böyle uzar gider

biz son kez özellikle Türk Kadınlarını uyarıyoruz
şuan tecavüzlere, kadın cinayetlerine ses çıkarmayanlar
başkanlık geldiğinde söz hakkına bile sahip olamayacaklar, HAYVANLARDAN farkı bile olmayacak

seçim sizin

Sana söyleyebileceğim tek kelime, başkanlık sistemi gelirse anayasanın 2 ve daha fazla eş alma hakkı vereceğini düşünen bir ....... olman. Boşluğu sen doldur, kusura bakma.

maalesef acı gerçekleri söylüyorum
irana ırağa suriyeye mısıra bir bakın isterseniz sözde şeriat adı altında kadınlara hayvan muamelesi yapılıyor

keza Türkiye'de de tam anlamıyla olmasa da yine aynı şekilde

Osmanlı'yı ve şuan ki yapıyı hep din adı altında yok ettiler zaten

ben ayette yazıyor diye demiyorum olanı söylüyorum,

ergenekon çıktığında komutanlar içeri atılırken yapmayın etmeyin dedik dinlemediler
biz haklı çıktık

pkk ile görüşüldü serbest bırakıldılar
kandırıldık dediler

esada kardeşim dediler
daha sonra kalleş esad oldu

bu böyle uzar gider

biz son kez özellikle Türk Kadınlarını uyarıyoruz
şuan tecavüzlere, kadın cinayetlerine ses çıkarmayanlar
başkanlık geldiğinde söz hakkına bile sahip olamayacaklar, HAYVANLARDAN farkı bile olmayacak

seçim sizin

Söylemeye çalıştığım farklıydı. Kadınların eskiden nasıl görüldüğünün, hala nasıl görüldüğünün farkında olan biriyim. Rahatsız olduğum durum söyleminizden kadınlara verilmiş bir lutuf izlenimi çıkması.
Bu kadınlara en başından beri verilmesi gereken haktır.
Bu konuda bir örnekleme verilecekse genel insanlık üzerinden verilmeli.
Kadınlara indirgenip üstüne karı gibi kelimeler sarfedilmemeli.

ilk maddeyi okudum sonra dönüp dedim ki; ama pkk evet demiyor ki

adam kendisi gibi düşünmeyen herkesi hain, yalaka, yobaz, vsvsvs diye ilan ediyor, sonra dönüp bu ülke hepimizin deyip kutuplaştırmayın diye duyar kasıyor.Hayırcıların ukalalığı, lümpenliği bir çok kararsızı evetçi yapacak.kafalarında evet diyenleri gömmekle kalmışlar.nerede hata yapıyoruz, sorusu literatürlerinde yok.Ben bu süreçte evet/hayır kelimeleri kullanmama kararı aldım.
*Çay içer misin?
*Mutalaka
alacağım bireysel tercihimi sandıkda vereceğim.Cumhurbaşkanlığı sadece siyasal tercihdir.Evet gelirse ne vatan elden gider.Hayır gelirse ne din elden gider.Germeyin gerilmeyin huzur bozguncularına fırsat vermeyin.

Sana söyleyebileceğim tek kelime, başkanlık sistemi gelirse anayasanın 2 ve daha fazla eş alma hakkı vereceğini düşünen bir ....... olman. Boşluğu sen doldur, kusura bakma.

doğru ya neden insanları düşünüyorum ki, gebersinler, ölsünler, b*k yoluna gitsinler, daha da fakirleşsinler, tecavüze uğrasınlar bana ne

son 14 yılda kadınlara yapılan her haltı gördük keza onlar için yapılan herhangi bir iyi bişey göremedik

yine yazıyı alıp evirip çevirip anlamak istediğiniz gibi yorumlayıp cevap yazdınız bravo :asd:

Sherlock seni gördükçe EVET diyesim geldi. Allah aşkına az git öteye

Söylemeye çalıştığım farklıydı. Kadınların eskiden nasıl görüldüğünün, hala nasıl görüldüğünün farkında olan biriyim. Rahatsız olduğum durum söyleminizden kadınlara verilmiş bir lutuf izlenimi çıkması.
Bu kadınlara en başından beri verilmesi gereken haktır.
Bu konuda bir örnekleme verilecekse genel insanlık üzerinden verilmeli.
Kadınlara indirgenip üstüne karı gibi kelimeler sarfedilmemeli.

evet bu ortadoğu denen bataklıkta kadınlara Atatürk ve Türkiye için savaşmış şehit düşmüş insanlar tarafından verilmiş bir lütuftur

dediğiniz gibi kadınlara değer verilmesi gerekmektedir hele ki Müslümanım diye geçinen ülkelerde

dünya da Kadınlara ilk seçme ve seçilme hakkı Atatürk tarafından Türk Kadınına verilmiştir

ama biz hiç değer bilmediğimiz için, her ağzına Din, İnanç kelimesini alanı dindar sandığımız için bir adım ileri gidemiyoruz

doğru ya neden insanları düşünüyorum ki, gebersinler, ölsünler, b*k yoluna gitsinler, daha da fakirleşsinler, tecavüze uğrasınlar bana ne

son 14 yılda kadınlara yapılan her haltı gördük keza onlar için yapılan herhangi bir iyi bişey göremedik

yine yazıyı alıp evirip çevirip anlamak istediğiniz gibi yorumlayıp cevap yazdınız bravo :asd:

şuan kadınlar karı ve hayvan gibi yaşıyor değil mi? ona buna 3. 4. karı nasıl bir kelime? sen sanıyorsun ki başkanlık sistemi gelirse çok eşlilik meşru olacak. Bu kadar sığ düşünüyosun. Bu kafada bu mantıkta bir muhalefet olamaz ya. yukarıdaki üyenin de dediği gibi kararsız vatandaşların ''evet'' oyu verme sebebi, senin gibi sığ muhalifler. Hadi git ötede kumda oyna ya

hemen kalk oturduğun kazıktan

şuan kadınlar karı ve hayvan gibi yaşıyor değil mi? ona buna 3. 4. karı nasıl bir kelime? sen sanıyorsun ki başkanlık sistemi gelirse çok eşlilik meşru olacak. Bu kadar sığ düşünüyosun. Bu kafada bu mantıkta bir muhalefet olamaz ya. yukarıdaki üyenin de dediği gibi kararsız vatandaşların ''evet'' oyu verme sebebi, senin gibi sığ muhalifler. Hadi git ötede kumda oyna ya

karı kelimesi tamam biraz kötü kullandım ama

o yüzden tüm hanımefendi bayanlardan Özür dilerim

yahu Osmanlı şuan olsaydı veya şeriat gelmiş olursa emin ol çok eşlilik olacaktır

belki de kadınlar bilmem kimin hareminde bilmem kaçıncı eş olarak yaşayacaklar

ne kadar iyimsersiniz

ben diyeceğimi dedim, görürüz oluyor mu olmuyor mu?

Kitapçık yayınlanacak. Kitapçık okunup incelenecek ve vatandaşlık görevi yerine getirilecek.

Lütfen ne olduğuna dair son halini görüp okumadan karar vermeyin. Biliyoruz ki herkes yanılabilir veya herhangi birinin bir konuda haklı görüşü olabilir.

Kitapçık.

hem kendi kafanıza göre iş yaptınız sonra yok pişman olduk

yok gazozumuza ilaç atıp bizi kandırdılar

iyi niyet ve samimi şekilde yazdım ama yaranamadım eyvallah

tv lere çıkıp kadınları aşağılayanlara, kadınlara tecevüz edilirken cb nin çıkıp sigara içenlere kızmasına azarlamasına kadınlara yapılanlar için çocuklara yapılanlar için ses çıkarmasına siz hiç bişey demeyin

bütün olanların suçlusu benmişim gibi bana yüklenin

sizi savunduğum için çok pişmanım siz evet verin

Köpeğin rahatça girebildiği lakin başı kapalı bayanların giremediği kamu kuruluşlarına, eğitim kurumlarına, yemin törenlerine bu bayanları sorunsuz bir şekilde girişi sağlandı.
Peki ya siz bu bayanlar oralara alınmazken aynı bu şekilde kıçınızımı yırttınız yoksa yok efenim laiklik bunu gerektirir diyerek inim inim inleyerek savundunuzmu ? Sonuçta bayanların hakkını ve özgürlüğünü hiç bir ilke ve ideoloji engelleyemez aynı fikirdeyiz değil mi ?

Köpeğin rahatça girebildiği lakin başı kapalı bayanların giremediği kamu kuruluşlarına, eğitim kurumlarına, yemin törenlerine bu bayanları sorunsuz bir şekilde girişi sağlandı.
Peki ya siz bu bayanlar oralara alınmazken aynı bu şekilde kıçınızımı yırttınız yoksa yok efenim laiklik bunu gerektirir diyerek inim inim inleyerek savundunuzmu ? Sonuçta bayanların hakkını ve özgürlüğünü hiç bir ilke ve ideoloji engelleyemez aynı fikirdeyiz değil mi ?

başını kapatmak başörtü filan ben bunlara saygı duyarım ama araplaşarak başına kapatıp saçma sapan orasını burasını açanlara saygı duymam

bence mahkeme hariç kamuda her yerde başı kapalı kadınlar çalışabilir
ama kara çarşaf Müslümanlıktan gelme değil araplaşma özentisinin simgesidir

başını kapatmak başörtü filan ben bunlara saygı duyarım ama araplaşarak başına kapatıp saçma sapan orasını burasını açanlara saygı duymam

bence mahkeme hariç kamuda her yerde başı kapalı kadınlar çalışabilir
ama kara çarşaf Müslümanlıktan gelme değil araplaşma özentisinin simgesidir
amerikalaşarak kıçına amerikan bayraklı şortlar donlar giyenlere nasıl saygı duyuyorsan araplaşarak kapananlarada saygı duymak zorundasın muz cumhuriyeti değil efendim (:
Bu anayasal bir zorunluluktan ziyade toplumsal bir yasa. şimdi burda eveleyip geveleme kapalı bir bayanın mahkemede görev yapmasının da bir sakıncası yok yıllarca evladını büyütüp askere gönderen anaların çocuklarının yemin törenini o analara tel örgüler arkasında izlletiren zihniyetinde ALLAH belasını versin o zihniyeti besleyenlerle birlikte. Şimdi buraya dikilmiş aklınca kadın haklarını savunuyorsun veya ne bilim çok eşlilik gelecek diye göz dağı veriyorsun (: evli kavatların hergün o bar benim bu bar benim deyip uğradığı her limanda bir çocuk peydahlayıp aman efendim kürtaj var vurur neşteri alırız p*ç'i çabalarını görmezden gelelim :)
Ha tabi kürtajda kişisel bir haktı demi ? Kadınlar için yapılan bir iyi şey göster dedin kadınlar için olabilecek en anlamlı şeyden örnek verdim şimdi rica ediyorum en azından kadınlar üzerinden yapma bu siyasetini çünkü beceremiyorsun (:
Yolsuzluklar üstünden gidersen daha başarılı olursun bak diyim sana.

evet bu ortadoğu denen bataklıkta kadınlara Atatürk ve Türkiye için savaşmış şehit düşmüş insanlar tarafından verilmiş bir lütuftur

dediğiniz gibi kadınlara değer verilmesi gerekmektedir hele ki Müslümanım diye geçinen ülkelerde

dünya da Kadınlara ilk seçme ve seçilme hakkı Atatürk tarafından Türk Kadınına verilmiştir

ama biz hiç değer bilmediğimiz için, her ağzına Din, İnanç kelimesini alanı dindar sandığımız için bir adım ileri gidemiyoruz

Lütuf değil HAK be adam ! nesini anlamıyorsun bunun.
Burada söylediğim laflar verilen emeğe mi?
Sorgulamayan, düşünmeyi bilmeyen, yobaz dediğin kesimden farkın yok.
Sen bi kendine gel.

Geri