S
stonecypher
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Yaren en cok beni seviyoy kaan :T: ve issiz
Beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii en birinci benim tamammi :blush:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaren en cok beni seviyoy kaan :T: ve issiz
Evet seviyorum tabi şüphen mi var oğluşlarYaren en cok beni seviyoy kaan :T: ve issiz
Amin inşallah canım
Amin sağolasın canım.Cümle ölmüşlerimizin mekanları cennet olsun İnşallah.
Ben paylaşıyım sen Kaana söyleYaren en cok beni seviyoy kaan :T: ve issiz
Hicte bile o benim annem sen git :hih:
Ben paylaşıyım sen Kaana söyle
kaan madem o kadar imza yeteneğin var annene bir jest yapıp şöyle janjanlı benim seveceğim bir imza yapsana :hih:Hasetleniyor akay imzasina baksana nil :kop: :kop:
Bunudamı yaptırdın çocuğa ne pissin sen yaHasetleniyor akay imzasina baksana nil :kop: :kop:
kaan madem o kadar imza yeteneğin var annene bir jest yapıp şöyle janjanlı benim seveceğim bir imza yapsana :hih:
5 Vakit namazıda gavurluğundan öğrenmiyor annemTabiskide annisim senin oglunda ne yetenekler var bilmedigim bi tek 5 vakit namaz onuda kafama vura vura ögretirsin. :blush:
Ben naptım yaOyyy yenildinmi sen :p
Yapar oBikerecik yenildim evethem bide hacker bu hile yapmistir :hih:
5 Vakit namazıda gavurluğundan öğrenmiyor annem
Akay bu gün misafirlerimiz cok o yüzden sana bi jest yapip yemek ismarliyorum iZmir iftar cadirina rezervasyon yaptirttim :rolleyes:
Akay korur beniSen kiliyosun sanki akillim :hih: anneme dua edin siz aksam terafiye gittiginde görüsürüs sizinle :pat:
Cidden miiii :srl: beraber dalisada gidermiyiz :p