Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkes karnıyarık dediAyy canım karnıyarık istedi birden Karnıyarık yap bence![]()
herkes karnıyarık dedibenimde canım istiyor
o zaman bana bir kamyon patlıcan yollayın :p evde 1 kilo var da
Tüm foruma yetecek kadar yapta yiyek kimsenin içinde kalmasın herkes yesin şekerim :dyg:
Kaan bu akşam türlü var oğluşum Pitho da pilav yapacak cacık yapıcaz başka birşey ister misin?
o zaman bana bir kamyon patlıcan yollayın :p evde 1 kilo var da
3 olsun bari
Bir kamyon az gelmez mi bizim foruma aramızda para toplayıp 2 kamyona çıkaralım patlıcanları :kiki:
Nerde mama orda KaanSey o zaman bende cevizli tel kadayif tatlisi aliyim anniş :blush: , Tatlinin akabinde birer kasede karadutlu donduyma yeris oh bizden iyisi olmaz o vakit :icon_wink:
Tatlı benden , dondurma senden he olur mu tatlı oğluş?Sey o zaman bende cevizli tel kadayif tatlisi aliyim anniş :blush: , Tatlinin akabinde birer kasede karadutlu donduyma yeris oh bizden iyisi olmaz o vakit :icon_wink:
Tatlı benden , dondurma senden he olur mu tatlı oğluş?
Hadi Arkadaşlar tüm forum dökülsün paraları Akşama YareN yemek yapıcak bize :heyoo:
3 olsun bari![]()
Nerde mama orda Kaan
Ben pes ettim salata isteklerin bile yetip artıyordu.Bana kim yapacaksa biride yapıpta al Nil ye demiyor. :hih: