tarhana çorbasını karıştır
az köfte & patates kızart
birde pilav yapıştır
yanına da cacık ooh
birde pilav yapıştır
yanına da cacık ooh
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah bereket versin miss gibi=)tarhana çorbasını karıştır
birde pilav yapıştır
yanına da cacık ooh
o olur bak zevkle =) bende çok severim özellikle domates soslu ise
banada yollasın bir tabakValla böyle hafifte kuzu kiymasi olcek döküceksin ortasina :dyg: Immm aksama öZ annise sölimde yapsin bari
öyle olmaz ya ayıp olur hem anlarlar sizin yapmadığınızı, siz bilemezsinizistiyosan yemeği yapıp biz gönderelim sana sen hiç uğraşma![]()
öyle olmaz ya ayıp olur hem anlarlar sizin yapmadığınızı, siz bilemezsiniz![]()
bana ne
o zaman sen yap bize gönder![]()
o daha çok uyar banabi suru oneri gelmis gec kalmisim yine .d
Mercimek corbasi
Ali nazik eger severseniz yanina sade beyaz pilav
onun yaninada salata
tatli olarak da gullac
bizde bu var aksama yada direk sen ugrasma gel bize .d
Tamam sen bakma o zaman buraya =)
o daha çok uyar banasize gelelim misafirler ile:p
güllaç kesin canım onu canım istiyor ne zamandır =)diğerleri de olabilir
misafir gelecekti onun için menü arıyorduk şekerimimm sey misafir varsa gelmeyin
tek sen gelirsen olur .d gullac bende ilk defa deneyecem evde bakalim nasil olucak
karar verince paylas ne yapacagini .p
banada yollasın bir tabakellerinden öperim=)
Bak bak , şekerliğe bak :cici: bi tabakcık yeter gerisini sen ye , ye de büyü oğluşTabiskide yollarizki, Cici anniş'im sen iste Spagetti selalesi bile aliriski sana :dyg:
yarina ertelendiyse bizede gelebilirsiniz, gunu birlik misafir haberi alinca psikolijik cokuntu yasiyorumda yetismeyecek vs diye .dmisafir gelecekti onun için menü arıyorduk şekerimgelin dedin bi kere gelicez:p
güllaç güzel olur ya ben severim ama sütünü biraz fazla koy istersen ölçüye göre koyunca biraz kuru oluyor sanki, yani ben sulu seviyorum da
tamam bizim misafir işi yarına kaldı zaten o yüzden daha çok zamanım var paylaşıcam size merak etmeyin=)
Teşekkür ederim güzelim sana da kolay gelsin, annende yapmış daha önceden demek kiyarina ertelendiyse bizede gelebilirsiniz, gunu birlik misafir haberi alinca psikolijik cokuntu yasiyorumda yetismeyecek vs diye .d
evet annemde senin gibi dedi, tavsiyeni aklimda tutucam tesekkurler ki
yarin icin simdiden kolay gelsin sanada