Ama kadınlarin neden seçilen evlenilmeyi sanki o erkek tarafından bahsedilen aciz varlıklar olarak görüldüğü veya bu kadınla sevisilir bu kadınla evlenilir anlayışı bunu ayırma hakkı asıl sorun.
18 yaşına bastığında karıya götürimö seni yeğenim diğen insanların arasında büyüdü bu millet. bazı bayanlarla sevişilir derken bir erkek çok iyi sevişen yada olaya ruhunu katan yada gerçekten ona aşık ve kendini sunmuş bayanı çoğu zaman kaşar olarak yaftalar bunla evlenmem ilerde sorun çıkarır bu der her naneyi yemiştir baksana herşeyi biliyor, ki bu şekilde gelişiyor genelde çünkü beyaz yakalı giyinmiş çoğu türk erkeği bu şekildedir
evlenilcek bayan erkeğin sevişip sevişip bayanlardan hazzını aldıktan sonra arınma limanıdır . evlendim o işleri bıraktım olayıdır üstelikte bakire ve kimseyle sevişmemiş diyede böbürlenir yapar bunu yapanda var maalesef
ancak bu belkide biraz garip gelicek ama gerçekten evlenmek isteyip yalnızca sex yapmaktan öteye gitmek istemeyen bayanlarda var hayatın anlamının 50 yaşına geldiğinde altın vuruşla son bulması gerektiğini düşünen ve cool yaşayan bayanlar var aslında
birde yakışıklı ama kötü çocuklara hasta olan kızlar var mahallemizin en güzel kızı vardı mesela okadar güzeldiki ama biz çocuk oldumuz halde ondan korkardık çünkü mahallemizin torbacısı ve teyp hırsızıyla birlikteydi . okul dönemimde lisenin en güzel kızı yine en üst sınıfların okulun kabadayısının sevgilisiydi ve bu söledim bayanların hepsi sert okul çıkışında kasatura ve dönerlerle kavga eden kızlardı
sonuç nasıl olur ne diye adlandırılır bilemem ancak millet olarak bazı şeyleri kendi kendimize yapıp sonrada neden böle oldu **Spam/Adversiting** deriz hatayı kendimizde aramayız hiç bir zaman herzaman karşıdakinin bi,şiyi yüzünden bu haldeyizdir kötüde olsak iyide olsak nediğim
ALLAH ISLAH ETSİN