Ne kadar cesaretlisin ?

Konu sahibi son olarak 953 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar, Hepimizin kendimizi aştığımız durumlar oluyor, Bazen bu durumlarda yaptığımız çılgınlıklar delilikler bir çoğumuzun ya canını yakıyor sonra, yada bir iz bırakıyor.
Bunlara rağmen yine bizdeki cesaretle, Bu çılgınlıkların deliliklerin tekrarlanması için elimizden geleni yine yapıyoruz.

Sizdeki cesaretle sizler, ne yapabilirsiniz ?

Ben bir keresinde bir kadını dövmüştüm hatta az kalsın öldürüyordum

Ben bile şaşirdim

Annem kadını almasa...

Aman Allah ım katil olabilirdim

O kadar güçlü olduğumu bilmiyordum

Bir boğaz köprüsünden atlayacak kadar değil fakat , bungee jumping yapacak kadar, uçaktan paraşüt ile atlayacak kadar kayalıklardan denize dalacak kadar cesaretliyim :) :)

Zeytinin dediği Cahil korkusuzluğu ve bilginin korkudan titrediği korkulacak ve cesaret edilecek şeyin ne olduğu önemlidir. Cesareti Ömer Halislerden gerçekten de öleceğine bile bile ölüme yürümek.
Korkuyu Cahit Zarifoğlundan ''bir sabah ezanlar gelmedi minarelerden ''bütün insanlar adına korktum''

Cesaret seviyemi eski bi' flörtözümnen yaşadığım anıyı siznernen paylaşarak kitlelere deklare etmek isterim.

Tamamen rahmani ve namus çerçevesinde gerçekleşen bi' ev ziyaretimde, flörtük olduğum hatunla mutfakta kendimize helal gıdalar ve toplumsal olarak kabul görülebilir içecekler hazırlarken yerde bir böcek fark etmemle "Ayy!" deyip flörtözümü böceğe doğru iterek, "Şunu uzaklaştırır mısın buradan!" demiştim.

Tşk.​

Geri