Ne Güzel Geliyorsunuz DoluTarafındanBak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabahlamamdan mütevellit forumdaki tazeliğiniz ve üye isminiz ilgimi çekti, çünkü nasıl çekmesin, ben bu şerefsizi nerede görsem tanırım: her yakınmamda açığa çıkan "dolu tarafından bak" lafını.
Neyse, tanışalım, ben seviyeyi yükselten hatun hoş geldiniz efendim.

Az daha devam etseydiniz forumun seviyesini ayak altı edecektiniz... neyse ki hızlı toparlama kabiliyetinizle seviyeyi dengede tuttunuz hatun hanım....
Yeni gelen arkadaş multi olabilir... onunüçün hoşgeldiniz demiyorum...

Sabahlamamdan mütevellit forumdaki tazeliğiniz ve üye isminiz ilgimi çekti, çünkü nasıl çekmesin, ben bu şerefsizi nerede görsem tanırım: her yakınmamda açığa çıkan "dolu tarafından bak" lafını.
Neyse, tanışalım, ben seviyeyi yükselten hatun hoş geldiniz efendim.
Doğrudur biraz ünlüyümdür, kimileri için bir avutma kimileri için bir safsata diyebiliriz. Ben de tanışmak isterim bakıyorum ortak tarafımız çok; sabahlamak ve seviyeyi yükseltmek. Hoş bulduk efendim.

Aşıklar atışması gibi olmuş, umarım sonu videodaki gibi olmaz! Hoş geldiniz.

ya ikinci multi geldi yada güzel bi danışıklı dövüş izleyeceğiz
merakla bekliyor ve izliyor olucaz
neyse hoş geldiniz

Hoş geldiniz, forumda bulunan arkadaşların ruh haline bakmayın lütfen, geçmişte yaşananlar yüzünden her gün kabus görüyorlar.
Yolda yürürken gördüklerini forum üyesi sanıyorlar :)

Ana şube şubeden sayılmıyosa iki yoksa üç :emoji_wink:

Niye yeni dönem yerli müzik grupları gibi kullanıcı adı alıyosunuz? ajsjsj

images

Anladigim kadariyla buralarda bir dolandirilma olayi var.
Ninja oldugumu bilmenizi isterim.
Hosgeldiniz : )

Büyük aşklar kavgayla başlarmış yanımdan geçen güzel kıza tekme Tokat daldım şimdi kız yerde yatıyor Naz mı yapıyor ne..

@Alavarez edri'nin kişisel sayfasının adını görsen, kullanıcı adlarının önünde diz çöker tövbe isterdin jdsk

içimizde sökülenler falan filan diye bişi, insan bir nefeste söyleyemiyor bile alaverez hanım

@Alavarez edri'nin kişisel sayfasının adını görsen, kullanıcı adlarının önünde diz çöker tövbe isterdin jdsk

içimizde sökülenler falan filan diye bişi, insan bir nefeste söyleyemiyor bile alaverez hanım
O da değiştirsin kullanıcı adını, kimbuiçimizdensökülenler yapsın mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri