Ne durumdasın?

Konu sahibi son olarak 82 gün önce görüldü
Özlediğim bir zamanın gözleri açık olan dinlenme dilimi

galiba bu gece sabahlayıp kitaplığımı ve dolabımı baştan düzenleyeceğim. ben yokken her şey karışmış.

Film açıcam bir türlü açamıyorum..

Hissedilen -40 derece, gece elli kusuru buluyor.
Soguktan su borulari donmus durumda, sular kesik
Dun ayni akibet elektrik tesisati icin gecerliydi bu yuzden isinma sisteminde sorun var
Ates yakmaya calisirken elimi yaktim.
Bacaklarim morluk icinde saga sola carpmaktan.
Yanik elim duvardan prizi cekerken tam arkasinda duran masanin ayaginin kenarina siddetle carptigi icin ayrica agriyor.
Diger elim ise heybetli bir sarap acacaginin kollarinin aniden siseyi tutan parmaklarimin uzerine kapanmasi sonucu mosmor.
Dudaklarimin ici kaynamis kahve icerken yandi
Az kaldi hucrelerime molekullerime ayrisip kara delige yildiz yagmuru olarak yagacagim.
Neyseki yarin pazartesi... Hafta bitti...

arkadaşımla starbaksa geldik kahve aldık, lan bugün pazartesi ama yer yok. şurada oturup kitap okuyan/ders çalışan gerizekalıları öldürmek istiyorum. kardeşim yallah evinde ders çalış.

Butun hafta sonunun calışmasını / telaşesini bugun hasta olarak odedım/ ödüyorum.

Keyifliyim, güzel bir film bulup izlersem keyfim daha da büyür

bi aydınlanma geldi bugün. huzur doluyum.: ))))

Pokerden kalktım kafam yoruldu biraz blöf zor iş :D

Ay resmen ilgiye muhtaç olmuşum.

şehir tiyatrolarına bakıyorum istediğim oyuna bi türlü bilet bulamıyorum ya. üç sahne de bana çok yakın üstelik. :'( resmen buradasınız ama dokunamıyorum çok saçma. :'(

burda mısınız diye soranlara "değilim" demek ister gibiyim. o kadar vahim durumum.

yanıyor işte içim cehennemde katlar inercesine.

Geri