Ne desen tersini savunan baş belaları

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Önemli olan senin haklı söylemlerin değil, sana kafayı takmış olmalarıdır. Beyaz dediğine siyah, siyah dediğine beyaz diyen hazımsız tipler.
2 tane homo, 1 tane lezbiyen, 3-5 tanede ağzı lağım kokanlardan oluşabilirler.
Keşke ölseniz :cigaraci:

:u3:

Lezbiyen mi varmis :)
tam "tea garden party" grubu benim icin
follow the white rabbit

Herkes dünyaya farklı açıdan bakar. Herkes gördüğünü farklı algılar. Herkes farklı düşünür. Herkes farklı yaratılmış.

benden uzakta olsun öyle kişiler

Bir de kendi fikirlerini herkese kabul ettirmeye çalışan tipleri de vardır.

bu konuda herkes jesse ile aynı fikirde olabilir mi. aynen jesse yerden göğe kadar haklısın ne dersen de bütün doğrular senin ağzından çıkıyor o kadar doğru ki hepsi inkar edenin cinsel tercihi değişiyor senin doğruların tersini savunan bütün baş belaları cehennemlik olur inşallah..........

Ne savunulduğunun ya da kaç kişinin savunduğunun önemi yoktur ve önemli olan; savunulan konuda yeterli bilgi birikimi ve sağlam dayanak, kanıttır yoksa herkes her şeyi anlamsızca savunabilir, bu duruma engel olamazsınız.

Ismail…….. qxx
İba…
amert….
Başbelaları sizi kjkhkhkhkh

Farkettim de bütün akapeliler başa bela kjkjjkjhkhkh

hakli oldugumu bildigi halde zit gidiyor „yok o öyle degil; böyle“ diyor ya
cildiriyorum…
gerci „haklisin“ de gec diyorum; „evet haklisin“ diyo
yine sinirleniyorum:DDD

Öyle olmayı öğütleyen bir Fizik hocam vardı lisedeyken. Tartışabilmeyi öğrenmek için böyle başlanması gerektiğini savunurdu.

Öyle olmayı öğütleyen bir Fizik hocam vardı lisedeyken. Tartışabilmeyi öğrenmek için böyle başlanması gerektiğini savunurdu.
Münazara tekniği olarak doğru ancak bazı konularda ısrarla inatlaşma anlamsız ve bazen bilimsel konularda da yapılıyor oysaki elde kanıt olması şart.

Doğanın kanunu tez-antitez üzerine kurulu. Yapacak bir şey yok…

annem bu.dkjfgh evimizin deniz baykal'ı, kılışdaroğlu'su, özel'i. gerçi özgür özel deyince kızıyor artık "aman, şuna benzetmeyin" diyor.dfjghd

Ne deseniz aksini söyleyen bir tanıdığınız var mı baş belası pislik kıç bok olan @Gamer @Hatem

şunu bana alırsan söylerim

ibrahimler hep öyle.

Geri