Nasıl Yüksek Eloya Çıkılır ?

Konu sahibi son olarak 2938 gün önce görüldü
Merhaba Arkadaşlar Bu Oyunu Sezon 2 den beri oynamaktayım Ve Sezon 5 e kadar Plat Olup Sezon 6 - Sezon 7'de En Sonunda Master Olmayı Başardım Bugün Size Nasıl Yüksek Eloya Çıkacağınızı Daha Doğrusu Hızlı Lig Atlamanız Hakkında Bilgi Vericem Kendimce Bilgiler Tabiki de :)

1. Flame Yapma
Bu Her Oyunda Başınıza Yada Başımıza Gelecek Şeydir Afk oyuncular Vs. Sakinliğinizi Koruyup Herkesi Muteleyip Oyununuza Devam Edin Farkı Göreceksiniz.

2.Kendini Geliştirme

Herkesin Burda Takıldığını Biliyorum Herkes Kendini Ben Geliştirdim Diyor Ama Ne Yazık ki Öyle Olmuyor Kendinizi Geliştirdiğinizi Ancak Hızlı Lig Atlayarak Yada Birşeyler Başararak Görebilirsiniz

3. Hero Seçimleri

En Çok Burada Sorun Yaşıyan Arkadaşlarımı Tanıyorum İlk Önce OTP Olmaktan vazgeçin Sadece O Heroyu Oynayarak Birşeyler Yapamazsınız. Başka Herolarda Kendinizi Geliştirip Birşeyler Yapmaya Çalışın

Şimdilik Kendimce Yorumladığım Bukadardı Aklınıza Takılan Soruları Mesaj Yoluyla Sorabilirsiniz Eğer Konuyu Beğendiyseniz Bir Beğeni Atarsanız Sevinirim İyi Forumlarr :)

Elo nereye bağlı acebaa ? :O

yüksek yükseek elolaraaa ev kurmasınlaaar (melodisiyle söylemeyen bizden değildir)

bu konu niye ana sayfada en üstte duruyor ya :/

Bizim yüzümüzden :/ Başak

Bizim yüzümüzden :/ Başak

Yok yorum olarak demiyorum ya şu şekilde gözüküyor bende;

lOzrbb.png

Geri