Nasıl Daha İyi Nude Çekilir

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Fotoğraf Kulübü
forumun entelektüel kişileri nude kelimesi için türkçe isim önerisinde bulunabilir mi lütfen...... ben köylü olduğum için aklıma bi tek soyunuk kelimesi geliyor..... bu kelimenin karşılığını temsil edecek fotolar travma yaratabilir...... siz daha güzel bir kelime bulursunuz.....

forumun entelektüel kişileri nude kelimesi için türkçe isim önerisinde bulunabilir mi lütfen...... ben köylü olduğum için aklıma bi tek soyunuk kelimesi geliyor..... bu kelimenin karşılığını temsil edecek fotolar travma yaratabilir...... siz daha güzel bir kelime bulursunuz.....
"Baksil" olabilir..

doğuş'un saksıyla verdiği poz gibi durumlar için halk arasında söylenegelen bir tabir var Ogicim ama ayıp.

What the hellllll :)

Lan bu nasıl konu, hemen de akbaba gibi doluşmuşlar konuya :D

CB819BAA-51DD-4F35-9A32-96B16786BA65.png

İşin goy goy tarafını geçersek, bu fotoğraf sanatında bilinen bir kategori. Yani birisi soyundu çıkırt resmini çektim olayı değil. Bunun bir sürü kuralı kaidesi yolu yöntemi var. Fotoğrafçı en iyi açıdan çekebilmek için kılı kırk yarıyor adeta. Ve çekilen resim bir sanat eseri değerinde oluyor. Öyle p*rnografik anlamda bir resim değil yani. Üzerinde saatlerce uğraşılmış emek var. Hı sanat için soyunur musun? deseler. Fotojenik olmadığımı düşündüğüm için soyunmam.

Geri