Narsist Depresif

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyin bi dur bende dinleneyim **Spam/Adversiting**. Nasıl bişeysin ya az güzel birşey düşün **Spam/Adversiting**. Çalışınca geçer dedik geçmiyor olmuyor rayına oturmuyor . Yerin dibine batsın böyle kader.

Artık para , yat ve kat hayallerini geride bıraktık. Artık modifiyeli insan arıyoruz. Anahtarlara tapmasın . Gerizekalı olmasın . Yerli yersiz konuşmasın . Ağırbaşlı olsun . Gece içip içip sabah mervelerde uyanmasın.

Lafı buradan bi koyuyorsun şiş kebap usulü herkes içine alıyor . :) Bazen sert konuşuyorum sonra unutuyorum takılmayın siz bana boş yere kasmayın yani.

Ah Maria, niçin seninle bir pencere kenarında oturup konuşamıyoruz? Niçin rüzgarlı sonbahar akşamlarında sessizce yan yana yürüyerek ruhlarımızın konuşuğunu dinleyemiyoruz? Niçin yanımda değilsin?

Ben bu kadar mantıklı ve kabul edilebilir bir 40 dakika daha konuştuğumu hatırlamıyorum. İnsanlar müslümanlık tabusu yüzünden kaybolup gidiyorlar . Bu kadar korkacak ne var ? Neden dört dörtlük olmaya çalışıyorlar anlayamıyorum. Allah biliyor görüyor dört dörtlük olamayacağınızı. Bu devirde neden bu kadar kasmaya gerek duyuyorsunuz. Yanmaktan korkmak yerine insanları inançları için kırmamayı neden deneyemiyorsunuz ? Neden bu kadar bencilsiniz ? Aslında siz bizli konuşmaya gerek yok . Bu içimdekileri bir kişi için döküyorum . Yeni din değiştirmiş gibi davranmana gerek yok . Allah rüyana girmiş gibi de yapmana hiç gerek yok . Sen eskiden başka biriydin şimdi inancın fikrin düşüncen nasıl bu kadar değişebiliyor ? Anlam veremiyorum . 24-25 yaşlarında bi insanın karakterini değiştirmeye çalışması komik değil mi ? İnanmayanları inandırmaya çalışmak yerine örnek olsanız belki sizin sadece cennete girmeye uğraştınızı görmedikleri zaman o mutluluk ve huzur dediğiniz şeyden tatmak isterler. Benim bu gece içimdekiler bu kadar. Geriye dönüp okuduğumda yine seni hatırlıcam belki ama olsun. En azından benim düşündüklerim değişmiyor ve her cümlemin altına imzamı düşünmeden atıyorum. Ama senin 5 sene sonra yine fikrinin ve inancının bu denli değişmeyeceğinin garantisi yok.

Dünya'da bir tek insana inanmıştım. O kadar çok inanmıştım ki, bundan aldanmış olmak bende artık inanmak kudreti bırakmamıştı. Ona kızgın değildim. Ona kızmama, darılmama, onun aleyhinde düşünmeme imkan olmadığını hissediyordum. Ama bir kere kırılmıştım. Hayatta en güvendiğim insana karşı duyduğum bu kırgınlık, adeta bütün insanlara dağılmıştı. Çünkü o benim için bütün insanlığın timsaliydi. Sonra aradan seneler geçtiği halde, nasıl hala ona bağlı olduğumu gördükçe, ruhumda daha büyü bir infial duyuyordum. O beni çoktan unutmuş olacaktı, kim bilir şimdi kimlerle yaşıyor, kimlerle dolaşıyordu.

Onu sevmek neye yarar ?

bir tabak kuruyemiş ve yalnızlık ile kendinizi evde bir başınıza oturuyor buluyorsanız, canınızı sıkan ama çekirdek kabuğunu doldurmayan şeyleri bile içinizde saklamak zorunda kalıyorsanız, iki kere düşünüp bir kere konuşuyorsanız, huzursuzluk çıkmasın, kavga olmasın diye sürekli kendinizden ve hayatınızdan geri adım atarak yaşamaya başlamışsanız ya da onca sevgiye rağmen kendinizi sadece kendi kalbinizle tartışıyorken yakalıyorsanız, yaşamınızdaki huzuru kaybettiğinizi farkediyorsanız kendinize sormanız gereken sorudur.

Üzerime depresyon çöküyor yine . Hissedebiliyorum ben hep bu ruh hallerim de aynı şarkıları dinler aynı insanlarla aynı şeyleri konuşur tartışırım. Major gibi bir varmış, bir yok olacak. Ha birde lanet uykusuzluk . Günde 3 saat uyku yetmeye başladıysa . Lensler 3 saat sonra kuruyorsa. Kafamda sürekli aynı şeyler çınlıyorsa . O geliyor demek.

Çarşamba masq . Efkar üstüne efkar . Biraz eğlendirse bari.

makara yapıyoruz ya istediğini söyle nolmuş bi sen kaldın ztn :hi:

Bi sen kaldin derken konusabildigin bi benmi kaldim yojsa gecenin busaatinde forumdami bi ben kaldim itiraf et ama azcik havaya sok beni su forumda konusulacak tek insansin falan de :asd:

Bi sen kaldin derken konusabildigin bi benmi kaldim yojsa gecenin busaatinde forumdami bi ben kaldim itiraf et ama azcik havaya sok beni su forumda konusulacak tek insansin falan de :asd:

Iyi ki egon yer kaplamiyor. Dunya egon ve 6.5 milyar insan ile sigabilecegimiz kadar buyuk degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri