Narsist Depresif

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan; nasıl olsa paspasın altındadır. -rahatlığını vermeyeceksin kimseye.

Eşiyle memlekete giderken ön koltuğu kayınvalidesine kaptıran yeni gelin gibiyim bugün.

Birinin ahını alıp , diğeriyle mutlu olamazsın.

Allah var...

Sevgililer günü yaklaşıyor . Hediyeme sevgili almam lazım.

Gülümse birkez benim için eğer duyuyorsan..

İnsanların ikiyüzlü olması sizi hala şaşırtabiliyorsa, iyi bir insansınız demektir.

güvendiğim dağlardan bim poşeti ile kayıyolar :s

Ve bir daha kalbinin öyle hızlı atması için kilometrelerce koşman gerekebilir...

Gök sanki eriyecek mavilikten
Çimenler uykulu ve sıcak
Bir kadın geçiyor
Çıplak ayaklarını kalbime basarak

Durdum baktım arkandan sen giderken
Bana bir hoşça kal bile demeden giderken
İnsan neler duyar anladım o zaman
Can alıp başını benden giderken

Hayale, düşe, doğa ötesine karnım tok
Cine, periye, tanrıya, iblise karnım tok
Adam gibi yaşadım şu dünyada diyebilsem bir gün
Gerisine karnım tok

tenimin duvarlarını zorlayan bir acizlik olmaktan öteye gidemedin. o kadar yoktun ki, ben seni hangi kaldırım kenarında izmarit sanıp söndürdüğümü hatırlamıyorum.

tedavülden kalkan yaralarımız var dışımızda, defolu ruhlar sahibiyiz ve üretim hatası sevdalar yaşıyoruz. amansız yaralarımız var; doğuştan. "nasılsın" sorusuna hergün "iyiyim" demek gibi. kandırıyoruz kendimizi, başkalarını kandırdığımız kadar. ırzına geçilen bir ahmaklık işte bizimkisi.

“Onay beklentileri yüksektir. Hiçbir şeyden memnun olmaz ve sürekli şikayet ederler. Ötekiler hep kötü kendisi hep iyidir. Eleştirileri sonsuzdur. Birinin eksiğini gördüler mi dalga geçer, karşı tarafı utandırırlar. Mükemmeliyetçidir ve sevgiliden de bunu bekler. Sevgilisinin başarısızlıklarını, fiziksel kusurlarını acımasızca eleştirebilirler. Kuralları onlar koyar ve kendi çıkarları doğrultusunda yıkarlar. Bazı narsisistler ise bağımlı özellikler gösterebilir. Kendindeki eksiklikleri görmesini engelleyecek ve onu hep pohpohlayabilecek kişilere yakınlaşmayı tercih ederler. Kendilerini “duygusal” yapıda tarif ederler ve bunun için kendilerini aşırı çalışmaya, alkole ya da kumara yönlendirebilirler.”

Patra benim ki humanım. Gerçi whocares sonrada orc oldu. Bir kaç alışverişimiz oldu onla

iyiymiş hacım gördüm sanki ben seni. Benim son nicki ksclere bakmam lazım hatırlamıyorum valla :D heh baktım şimdi Nick MorgenStern clan wesaire . PALASKA falan varmış clanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri