Nargile içen kız iticiliği

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nargile içen kız kıraathaneden çıkmış erkek izlenimi veriyor bana nedense sjfhsjk
alımlı bulmuyorum

Bir de “kardeşim köz getir seri” diyorsa tam varoş olan kızdır. Edebiyatını filan da çıkarır bizim yeraltı varoşları yakında. Nargile içen kadın şöyle sever, şöyle iyidir… yada “nargile var içersen, ben var seversen”…

Beyler derhal sığınaklara

Dumanı üflerken boomerang çekelim sana Melis :D

Bu eylemin iticiliği yine her zaman olduğu gibi yalnızca kadınlara atfedilmiş. :) Bu konuda erkek ne kadar iticiyse kadın da o kadar itici demek istiyorum.
Genel olarak baktığımda ben durumu çok itici olarak nitelendirmedim keyif aldığı bir şey en nihayetinde. Sigara neyse nargile de o benim için.

restoranlarin belirli bolumlerde veya disarida nargile icilebilen bir ortam var. kahvehaneymis gibi. erkegi de kadini de cirkin gorunuyor o sekilde. bulunmak istedigim ortamlar degil. hani bu disarlarda banklara yayilip uzanan veya kabaca oturan kisiler var ya? ayni gruba giriyor bu kesim, en azindan benim gozumde. evde n'aparsaniz yapin, o ayri

Sizin gibi ameleler ile ne işi olur kızların ne kadar da ciddi yazmışlar

Arkadaşlar bundan önce takılmanız gereken konu sipsi ve dudak uyumu çekiş gücü , bırak içsin olum senin düşünmen gereken şey bu değil!
Senin düşünmen gereken dudak arasına nasıl koyduğu
young-beautiful-woman-in-the-night-club-or-bar-smoke-a-hookah-or-the-picture-id874525824

Geri