kamil0920
Bronz Üye
İbareyi (küfür içeren sözü) yönetime bildir istersen.kamil abi neden her konuda birilerine söverek başlıyon
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İbareyi (küfür içeren sözü) yönetime bildir istersen.kamil abi neden her konuda birilerine söverek başlıyon
abi sen birilerine dümbük beyinsiz falan demezsen yönetime bildirmeye gerek kalmadan daha kolay halledilmiş olur diye düşünüyorumİbareyi (küfür içeren sözü) yönetime bildir istersen.
Yani gerçekleri göremeyecek kadar düşünemeyecek kadar zekası olan birisine ne denir? Hayır daha güzel bir söz Biliyorsan söyle.abi sen birilerine dümbük beyinsiz falan demezsen yönetime bildirmeye gerek kalmadan daha kolay halledilmiş olur diye düşünüyorum
Akp twitteriN sosyal ne demek ?
Elhamdülillahsen kendi olmayan beynine bak dümbük gibi geri yorumlar alırsan ne dersin
Vay be sonunda sanal aleminde imana getirdiği birini gördüm de huzurluyum 🤣🤣Elhamdülillah
Evladım ben imanlıyım. Arap adetlerini din diye satan müşrikler bana imansız der sadece. Sen bakma onlara.Vay be sonunda sanal aleminde imana getirdiği birini gördüm de huzurluyum 🤣🤣
Psikolojik bir gerçekmiş biliyor musun insanlar hangi özelliklerinden rahatsızsa karşı tarafı rahat edeceğini düşünerek O özelliği onlara atfedermiş.🤣🤣🤣🤣 Neyse sakallı olduğunu da öğrenmiş olduk. 😂
Helal sana Allahu Teala zaten kitabında Çok kere demiştir düşünmez misiniz diye. Düşünen kişilere saygım sonsuz eyvallah.Evladım ben imanlıyım. Arap adetlerini din diye satan müşrikler bana imansız der sadece. Sen bakma onlara.