Mutsuz olan insan nasıl anlaşılır?

Konu sahibi son olarak 1239 gün önce görüldü
Mutsuz olan insan anlaşılmaz. Bir insan mutsuz görünüyorsa gerçekten mutsuz değildir, ilgi bekliyordur.

-Can Yücel

Baskasini mutsuz ederek mutlu olmaya calisiyorsa
Kisacasi ona buna laf sokuyorsa adam akilli konusmak yerine

Bir digeri de cidden saglik alaninda sorunlar yasiyorsa, ailesinde huzur yoksa, sorununu baska biriyle paylasamiyorsa bu insanlar da mutsuzdur. Ama onlarin en azindan gecerli bir nedeni vardir mutsuz olmak icin.

patlıcandan musakka
karnıyarık falan olur
ne reçeli

bence tatmalisiniz patlıcan reçelini kendim yapmıyorum hazır alıyorum
bu durumda mutsuz biri olmuyorum galiba :) aman bu ne yaman çelişki böyle
hepimiz çok mutluyuz çok :)

evden dışarı çıkmak istemez,ağlar, hüzünlü sarkılar dinler,
yanlız kalmayı tercih ederler

patlıcan reçeli sevenler onlar ne oluyor acaba :)

Öylesine salladığım yorumlardan biri yine kaldı ki yapar demişim yer değil (:

Bir yerde okumuştum ama şimdi aklıma gelmedi .'Bu kadınları nasıl ilgisiz bıraktıysanız patlıcandan reçel yapmaya başladılar '.
Konuyu görünce nedense aklıma bu söz geldi ve o yüzden yazdım .
Hiç denemedim ama size afiyet olsun .

Yemeden içmeden kesilir uyku tutmaz
Mesela ben şuan o haldeyim

BiodegradableSorrowfulHart-small.gif

parlak bir temmuz akşamında, tatilciler güzel günlerin umursamazlığıyla plajda eğlenirken; paris'te sıcaktan bunalmış gezginler, havai fişeklerin izlerine gözlerini dikmişlerdi. amelie poulain, terk edilmişlerin anası ya da kimsesizlerin meryem anası yorgunluğuna yenik düşüp öldü. paris caddelerinde, acıyla sarsılmış yas tutan isimsiz milyonlarca insan cenaze kortejini izliyordu.

amelie-pu8Qic.gif

öksüz kalmanın verdiği derin acı, sessiz bir çığlık gibi belirgindi. her şeyden vazgeçen bir genç kadın için ne tuhaf bir kader. oysa hayatın küçük mutluluklarına karşı ne kadar da hassastı. bir don kişot kararlılığıyla tüm umutsuzluğun kaynağı olan değirmene saldıracaktı. kaybedilmeye mahkum bir savaş onu genç yaşta tüketti.

tenor.gif

daha 23'ünde olan amelie poulain kısacık hayatının ve yorgun vücudunun evrensel acının girdaplarında tükenmesine izin vermişti. o anda babasını ölüme terk etmenin pişmanlığını yaşamaktaydı. havasızlıktan boğulan bu adamı kurtarmak için başkalarından esirgemediği nefesi ona vermemişti.

kahvaltı yapın
yaparken beni düşünün

Geri