Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ah kızlar kanıma girdiniz. İyi ki yakında düğüne gidicem dedim. Daha vakit varken niye neden fikir sunuyorsunuz bana. Tamam siz benim zevkimi biliyorsunuz, sonuçta iş arkadaşlarımsınız. Ya kalem elbise ya da abiye giyerim. Hem bu Ayla'nın abiyesi onda durduğu gibi bende durmaz. Darılmaca gücenmece yok baştan diyeyim. Boy ve bel farkı veririm kesinlikle.:u4: Çatla patla ohh. :sırıt:
Hem kına da erkeklerin işi yok değil mi Allah Allah. Sırtı açık abiye giysem nolurmuş hı nolurmuş. Daha salonu bilmiyorum hem.:mrslkm: Sonra üşüyüp şal almak istemiyorum.:e2:
Aklıma geldikçe senin gözlerin
Kimse bilmez, seni nasıl özledim
Sanma sakın yoldan geri dönerim
Söyle, seni nerede bulabilirim?
Yola çıktım tam şu anda aniden
Ve dönmeyeceğim seni tekrar görmeden Vazgeçtim ben, kan kırmızı kalbinden
Simsiyahım, farkım yok hiç geceden
Acılarım tutun beni, kaldırın
Aşkın gelmiş, geçmişine saydırın
Suçum aşksa, ben cezama razıyım
Suçum aşksa, ben cezama razıyım
Simsiyahım, farkım yok hiç geceden Şöyle biraz uzansam bir kuytuya Düşman oldum sanki ben bu uykuya
Hiç görünmez oldum senin uğruna
Yola çıktım tam şu anda aniden
Ve dönmeyeceğim seni bir kez görmeden
Vazgeçtim ben, kan kırmızı kalbinden
Simsiyahım, farkım yok hiç geceden Simsiyahım, farkım yok hiç geceden
Konuşacak ne kaldıysa kalsın
Susmaktır birşeylere saygılı kılan
Ayrılık da bir olanaktır bilirsin
İnce bir sis, bir hüzün örtüsü
Dumanlı bir ıslık yakışır şimdi
Dedikodu yapmayız biz. 15 kişi hiç dedikodu yapmayız. Hepimiz birbirimizi severiz. Gerçi erken topladım arkadaşları. Daha zaman vardıı. Kısmet bugüne imiş. :dostum: