Mustafa Sandal-Lvbel C5 Tartışması Yeniden Alevlendi!

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
KYgt3pn.md.jpg

Mustafa Sandal ile rapçi Lvbel C5 arasındaki polemik yeniden alevlendi. ‘Eskisin, defol’ diyen Lvbel C5’e, Sandal Antalya konserinden gönderme yaptı.

Ünlü popçu Mustafa Sandal ile rapçi Lvbel C5 arasında temmuz ayında başlayan polemik giderek alevleniyor.

Sandal, Harbiye konseri öncesinde Lvbel C5’in “Hav Hav Hav” adlı şarkısına gönderme yaparak, “Bir ara ‘Miyav Miyav’ diye bir şarkı yapmayı düşündüm. Sonra kendime ‘Sen Mustafa Sandal’sın’ dedim. İçime sinmedi” sözleriyle dikkat çekmişti.

Bu açıklamaya karşılık Lvbel C5, “Onun böyle bir efekt yakalaması çok zor. Premium üyesiyse açsın Spotify’ı, dinleyenlere baksın. Yoksa ben verebilirim ama ona şarkı vermem” diyerek yanıt vermişti.

Tartışmalar üzerine Mustafa Sandal, sosyal medya platformu X üzerinden genç rapçiye seslenerek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sevgili kardeşim; sağ olsunlar, halkımız 31 sene önce bana sınırsız premium üyeliği verdi, tasalanma. Bizim zamanımızda tıklama botları falan yoktu. Biz yüreklere dokunmuşuz ki çok şükür bugünlere gelmişiz. 'Tıklansın' diye havhav miyav yerine, kendi tarzımla 'Aşkına Destan'ı yaptım dedim sahnede. Dönemin mizacına eleştiriydi. Esprim seni kırdıysa Mustafa abinin kusuruna bakma. Genç bir kardeşimi üzmek istemem. Sataşanlardan değil, kalıcı ve yüreklere dokunanlardan olmanı temenni ederim. Söylediklerine de kırılmadım, hatta güldüm. Müzik yolculuğunda sonsuz başarılar dilerim.”

Bu açıklamanın ardından ikili arasındaki gerginliğin sona erdiği düşünülürken, Lvbel C5 konuk olduğu bir programda Sandal’a yönelik sözlerini sertleştirdi.

Rapçi, “Bana gelmiş laf atıyorsun, sana cevap verince ben laf atmışım gibi köpürüyorsun. Sonra laflarını yiyip, mesaj atarlar sosyal medya hesaplarından. Bitti onların devri. ‘Onun arabası var, güzel mi güzel’ diye şarkı yapıyorsun. ‘Onlar arkandan havlarlar’ diyen birine laf ediyorsun. Eskiler ‘turşu’ olduğu için deliriyor şu an. Eskisin, defol” ifadelerini kullandı.

Mustafa Sandal ise dün akşamki Antalya konserinden görüntülerini paylaşarak genç rapçiye yeniden göndermede bulundu. Sandal, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Maalesef ruhu yok, onun için hiç mi hiç şansı yok! Bu sezon üst üste 21’inci sold out konserimiz Antalya’dan selamlar!”

KAYNAK

sandal kaşınmış diye yorumladım...

• Beğen
Tepkiler: ne
Gercekten tanimiyorum ,s

onun arabasıııı vaaar güzel mii güzellll
şöförüüüü de vaaar özeeel mi özeeel
bastıııı mı gazaaa gider miii gideeer
maleeesef ruhuuuu yokkk onunnn içiiin hiççç biiir şansııı yooook

aman tanrımm ne kadar edebi anlamlı sözler..

• Beğen
Tepkiler: W
onun arabasıııı vaaar güzel mii güzellll
şöförüüüü de vaaar özeeel mi özeeel
bastıııı mı gazaaa gider miii gideeer
maleeesef ruhuuuu yokkk onunnn içiiin hiççç biiir şansııı yooook

aman tanrımm ne kadar edebi anlamlı sözler..
Edebi kriterin havlamaksa Sandal’ın arabası fazla lüks kaçar : dd

• Wow
Tepkiler: ne
Eskiler yerini yenilere bırakırken bazen maraza çıkarırlar Mustafa bunu yaparak eski kalitesinden ödün vermiş oldu BANA GÖRE

Yarenle dissleşiyor şimdi de ahahahaaha

Edebi kriterin havlamaksa Sandal’ın arabası fazla lüks kaçar : dd
kral ben c5 i övdüm mü ? veya onun müziğine herhangi bir yorum yaptım mı?
sandal kaşınmış sadece herkes ünlü olmak (para kazanmak) için bir şeyler deniyor adam hitap kesimini bulmuş mu bulmuş

kral ben c5 i övdüm mü ? veya onun müziğine herhangi bir yorum yaptım mı?
sandal kaşınmış sadece herkes ünlü olmak (para kazanmak) için bir şeyler deniyor adam hitap kesimini bulmuş mu bulmuş
Eyvallah kral. Ben de Sandal’ın 30 senedir boşuna gündemde olmadığını hatırlatmak istedim : dd

az bile demiş, z kuşağı sanatçıları düzenli olarak aşağılanmalı.
daha geçen aylarda çıkardığı dubai şarkısının sözleri..

''Kızın fotoğrafı Dubai'deyse bizden birileri götürmüş onu (pff)
Yani kötü olmuş, moruk, kurabiye gibi yemişler onu''

bu mu müzik? bu mu sanat? mustafa sandal'ın şarkılarından devam.

ayrıca birçok sanatçının aksine ülke gündemine ilişkin sessiz kalmaması da artı yazıyor kendisine.

Mustafa Sandal'ın muhatap olduğu adam kim, gerçekten ilk kez şu an burada gördüm.
Hayır bu ikisinin polemik yaşaması ilginç, detay bilmiyorum ama Mustafa Sandal kaliteli birisi, yaptığı müzikler, yıllardır sahne performansı, ilkeli duruşu falan.
Böyle şeylere girmezse daha iyi olur. Karşıdaki kişi sanırım ergenlerin dinlediği birisi muhtemelen.

ayrıca birçok sanatçının aksine ülke gündemine ilişkin sessiz kalmaması da artı yazıyor kendisine.
Selam dostum adın neydi
Lar lar lar lar lar lar lar lar lar

"Varoş " demez insallh kıźa , sinirlenip ,s
Hahaha yok be. Uyuşturucu müptelası metçi bir dızoya karşı Sandal’ı savunmak boynumuzun borcu. Birçok efsane sanatçıya şarkı vermiş ve sanat camiasında saygı görmüş büyük bir isim. Adam kariyerinin zekatını verse bunu 5’e katlar. Z kuşağı bilmez tabi : ddd

Ulen Mustafa Sandal yurtdışı turnelerinde binlerce yabancı hayranına konser verirken, sen daha portakalda vitamindin. Gitmiş hovhavhov diye şarkı yapmış, insanlar alaya alınca kuduruyor hemen. Kardeş kendin kaşınmışsın. Haa bu arada kendini rapçi falan zannetme. Rap öyle bişi değil.

ikisi de boş
ikisi de aşağılanmalı

Geri