Mustafa Ceceli 13 kilo verdi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Mustafa Ceceli, önceki akşam seyircileriyle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Ceceli heyecanını gizleyemedi.

“İlk defa bir gazino sahnesinde yer alacağım. Eşim ve arkadaşlarım da burada. Çok heyecanlıyım” dedi. Muhabirlerin “Bazı sanatçıların hayatı film oluyor, sizin hayatınızın kaleme alınmasını ister misiniz?” sorusuna esprili bir şekilde yanıt veren Ceceli "Beni yarın gömerseniz birini söyleyebilirim ama 30 yıl sonrasını bilmek çok zor."

"Usta sanatçılarımızın geçmişte ne acılar çektiklerini, ne zorluklarla başa çıktıklarını bilmediğimiz için hep merak konusu oldu. Bazı yapımcılar da sağ olsunlar bu merakımızı kaleme aldılar ve gidermiş oldular" dedi.

SAHNEYİ BIRAKACAĞIMI DÜŞÜNMEYİN
Geçtiğimiz günlerde “50 yaşımdan sonra doğum günü kutlamayacağım” açıklamasını yapan Ceceli’ye bu sözleri de hatırlatıldı.

Ünlü sanatçı “Kutlamayacağım ama sahneyi bırakacağımı düşünmeyin. Ben sahneyi değil bırakırsa sahnenin beni bırakması lazım” şeklinde yanıt verdi.

13 KİLO VERDİM
Fit haliyle dikkat çeken Ceceli spora ağırlık verdiğini belirtti. Ardından, “13 kilo verdim, yaza mükemmel gireceğim. İrademize sahip çıkmamız lazım” sözleriyle spora olan bağlılığını dile getirdi.

Kaynak

674303a8251a02661a311046.jpg

Yani yazıklar olsun Demet 10 kilo vermiş konusu açıldı, Mustafa 13 kilo vermiş konusu açıldı ben 36 kilo verdim kimse benim konumu açmadı şurda jfkdjdk
Hemen @Zeyna hanımın konusu açılsın haklı isyan :D

Bu şarkıyı da altına ekleyin :D

Cecelinin zayıflamasını gölgede bırakan @Zeyna

Başarının sırrını merak edenler için açıklama yapar mısınız?

Yani yazıklar olsun Demet 10 kilo vermiş konusu açıldı, Mustafa 13 kilo vermiş konusu açıldı ben 36 kilo verdim kimse benim konumu açmadı şurda jfkdjdk
Zeynacığım tebrik ederim, gerçekten de ameliyatsız o kiloyu verebilmek çok büyük başarı.:kalp:

aralık gelsin
ben de vereyim biraz

Geri