Müslüman Kadınların Evrimi

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
8PbyE1.jpg

Erkek hegemonyasından sonrası henüz gelmedi.

Tesettürün içini boşalttılar sonra üzerlerine moda yaptılar ..

Sonuç,Cübbeli Ahmet e doğru beyin göçü.:)

Güzel paylaşım. :)

Paylaşım güzel, nedenleri konuşalım. Neden müslüman kadınlar erkek zihniyetine yenildi ve varlığını hic'e sayıyor? er kişilerin yorumlarını merak etmekteyim.

Senin yaptığını da hiç etik bulmuyorum. Sana göre yanlış evet ama bu kişiyi forum ortamında ifşa etmek hele de adının etiketli hali ile hiç hoş olmamış.

ne tarz bir resimle örnek vericektim , makyajı ? gözlerinimi kesseydim paintte ? kaldıki ben paylaşmasamda sosyal bir ağda paylaşılmış , zaten "on numara hatunlar" konusunda paylaşıp ballandırmadım resmi , hepsi genelde bu şekilde takılıolar

ne tarz bir resimle örnek vericektim , makyajı ? gözlerinimi kesseydim paintte ? kaldıki ben paylaşmasamda sosyal bir ağda paylaşılmış , zaten "on numara hatunlar" konusunda paylaşıp ballandırmadım resmi , hepsi genelde bu şekilde takılıolar

Hepimiz biliyoruz ki türban konusunu istismar eden kadınlar var. Dozunu bilmeyen bir çok kadın var açık veya kapalı hiç fark etmez. Evet inancı gereği makyaj yapması kendini obje gibi göstermesi günah.

Burada sadece giyim kusam kastedilmiyor.

XasthuR hacım rahatsız olduğun nokta nedir o resimde

Hepimiz biliyoruz ki türban konusunu istismar eden kadınlar var. Dozunu bilmeyen bir çok kadın var açık veya kapalı hiç fark etmez. Evet inancı gereği makyaj yapması kendini obje gibi göstermesi günah.

Burada sadece giyim kusam kastedilmiyor.

burada sadece giyim ve kuşamı kastettim + makyaj .

Müslüman kadın denildiğinde aklına giyim kusam gelmesi siz erkeklerin suçu.

müslüman kadın dendiğinde - amine ismide aklıma geliyor
müslüman kadının günümüzde evrildi denince - giyim kuşam konusunda "modalaşmak" geldi aklıma

Saçma sapan ataerkil zihniyetin getirdiği şeyler yüzünden kadınların gelişmesini etkileyen kafalarını hurafeler ile dolduran anlayış yüzünden kadınlar ne inançlarının geregini tam manasi ile biliyor ne toplumsal haklarını.

Giyim kusam tek sorun olsa keşke.

Geri